TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Inköpsanalytiker till Ahlsell i Stockholm

Stort intresse för analys och vill jobba med att optimera inköp? Till Ahlsell rekryterar vi nu en inköpsanalytiker. Sök här!

Är du ute efter nya utmaningar inom inköp? Då kan detta vara något för dig! Vi söker just nu en inköpsanalytiker till Ahlsell, där du på koncernnivå kommer att bidra till att effektivisera, optimera och utveckla arbetet inom inköp. Förutom att axla en analytisk roll med inflytande över verksamheten, blir du en del av ett marknadsledande bolag som trots sin storlek har bibehållit entreprenörsandan i varje led. Ahlsell tar sin position på allvar och bidrar till att göra det enklare att bygga ett bättre samhälle!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du erbjuds möjligheten att komma till en stor och framgångsrik organisation där du är en värdefull del av inköpsfunktionen. Värderingarna som vägleder dig och dina kollegor på Ahlsell är ansvar, öppenhet och enkelhet - vilka inte bara är fina ord utan också något som efterlevs i vardagen. Här är vi tillgängliga, jordnära och har en samarbetskultur som leder till en genuin vilja att prestera på topp!

Som inköpsanalytiker kommer du vara med och utveckla arbetet inom inköp och bidra med både standardiserade och framåtriktade analyser. Det är en stundtals utmanande roll, men med stor möjlighet att påverka verksamheten i stort. I din vardag arbetar du med stor frihet under ansvar i din och Ahlsells strävan att göra ansvarsfulla och optimala inköp. Du kommer får ett stort ansvar att proaktivt utmana, utvärdera och utveckla befintliga rutiner och processer. Detta är alltså en perfekt möjlighet för dig som känner dig hemma med statistisk analys, har god vana av inköpsarbete och nu är ute efter att ta dig och ett marknadsledande bolag till nya framgångar!

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
6 v semester
6 v semester
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som inköpsanalytiker kommer du vara en av de viktigaste kuggarna i inköpsarbetet på Ahlsell. Här kommer du axla en bredd av arbetsuppgifter och både jobba med löpande, standardiserade analyser samtidigt som du kommer vara med och utveckla nya metoder i det framtida inköpsarbetet.

I huvudsak kommer du att:

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

I rollen kommer du att rapportera till inköpsdirektören och jobba med utveckling och leverans av analytiskt underlag till inköpsorganisationen i Norden. Här samverkar du indirekt med hela organisationen, men har ett 80-tal personer som du löpande stöttar med din inköpsanalys. Du kommer både att arbeta självständig i din roll som inköpsanalytiker och samtidigt samverka med Inköpsdirektören och övriga i inköpsorganisationen.

Du kommer att ha ditt kontor i ljusa och fina lokaler i Marievik, ett stenkast från Liljeholmen, där Ahlsell har sitt huvudkontor. Nära både tunnelbana, tvärbana och bussar. Start sker efter överenskommelse.

VEM ÄR DU?

Vi vill att du som söker har en akademisk utbildning inom ekonomi, supply chain eller annat som är relevant för rollen. Du har erfarenhet av inköpsarbete och är kunnig inom processer och metodik när det gäller inköp. Vi vill också att du har mycket goda språkkunskaper i både engelska och svenska när det gäller tal och skrift. Du kommer dagligen jobba i Excel och vi ser därför att du är mycket kunnig i programmet och har vana av att bearbeta stora mängder data.

Du behöver vara affärsintresserad och ha erfarenhet av att jobba i en organisation som har kunden och affären i fokus. En del i arbetet är att utveckla nya analyser varför du behöver du vara utvecklingsorienterad samt har en god förmåga att tänka konceptuellt och omsätta idéer till handling. En annan viktig del är att du är analytisk och gillar att arbeta med siffror och komma till slutsatser och insikter. I rollen har du många kontakter med kollegor runtomkring i organisationen och behöver därför ha en kommunikativ förmåga och både kunna lyssna in och föra ut ett budskap.

 

Alla lediga jobb