TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Inköpsutvecklare till ELON Group i Örebro

Strategisk inköpsutvecklare till ELON Group AB i Örebro

Vill du arbeta hos en expansiv och framgångsrik fackhandelskedja med starka varumärken? Har du erfarenhet som inköpsanalytiker eller inköpscontroller? Då kan du vara den vi söker för rekrytering till ELON Group AB i Örebro.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Då ELON Group är ett företag på frammarsch har du stora möjligheter att utvecklas inom företaget, i din yrkesroll och inom andra funktioner. Du kommer få vara delaktig och drivande i vårt förbättring- och förändringsarbete.

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen ingår bland annat:

Du rapporterar till CPO och har ett nära samarbete med kategorichefer och internationellt inköp som också ingår i Inköpsavdelningen.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Att genomföra specialuppdrag och analyser samt proaktivt identifiera problemområden och initiera förändringar inom ditt ansvarsområde. Du kommer också att ansvara för och komma med förslag på förbättringar på inköpsanalysverktyg.

VEM ÄR DU?

Du har en akademisk examen och några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har en bakgrund som managementkonsult eller arbetat med analys- eller controlling inom handel eller industri. Vidare så hanterar du dataverktyg på en hög nivå. Du har goda kunskaper i både engelska och svenska, både tal och skrift. 

Du är strategisk, analytisk och har förmågan att kommunicera information och data på ett pedagogiskt sätt. I rollen ingår också att snabbt sätta sig in i nya problemställningar och föreslå åtgärder. Vidare så har du förmågan att identifiera och starta aktiviteter med fokus på förbättringar.

Alla lediga jobb