TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Inköpsanalytiker till stort bolag i Stockholm

Vi söker en inköpsanalytiker till ett stort företag i framkant inom energi, teknik och miljö i Stockholm

I denna roll som Inköpsanalytiker kommer du bland annat att stötta inköparna och testa uppsatta processer i utvecklingssyfte. Du kommer att tillhöra inköpsavdelningen som genomgår en spännande utvecklingsfas. Är du en driven och utvecklingsinriktad Inköpsanalytiker kan det vara just dig som vi söker! Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du möjligheten att bli del av en avdelning i förändringsfas där du kommer stötta inköparna i kategoriarbetet genom att ta fram underlag för analyser som i sin tur skapar goda förutsättningar för den framtida moderna inköpsfunktionen. Som inköpsanalytiker kommer du att arbeta i flera olika affärssystem som omfattar hela företagets verksamhet. 

Du kommer att arbeta ute hos vår kund under hela perioden. Vi på TNG värnar om våra konsulter vilket innebär att du får ta del av många goda förmåner som till exempel friskvårdsbidrag och tjänstepension.  

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen är på heltid och med omgående start. Vår kund har sitt kontor på Kungsholmen i moderna, trevliga lokaler. Denna tjänsten är ett konsultuppdrag via TNG de första 4 månaderna med god möjlighet till förlängning.

VEM ÄR DU?

För att trivas i denna tjänst tror vi att du: 

Utöver detta förutsätter vi att du har erfarenhet från tidigare analysarbete, och gärna inom just inköpsanalys.

Alla lediga jobb