TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Inköpsassistent till konsultbolag i Stockholm

Globalt konsultbolag i Stockholm söker en Inköpsassistent, skicka din ansökan idag!

Har du erfarenhet inom inköp, sälj och kundkontakt? Tycker du om att arbeta i en stödfunktion och är en entusiastisk person? Då är den här rollen som Inköpsassistent perfekt för dig, välkommen och sök redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På denna arbetsplats kommer du att arbeta med ett stöttande och engagerat team, vars fokus ligger på resultat samt effektivitet. Det finns stora möjligheter till utveckling och du ser rollen som meriterande erfarenheter för framtiden. Du är värdefull som anställd och vi vill erbjuda dig en fartfylld och utvecklande arbetsmiljö. TNG erbjuder dig som konsult en trygg anställning, som innefattar bland annat kollektivavtal.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina huvuduppgifter är följande:

Vi arbetar i SAP och du stödjer organisationen med frågor gällande verktyget. 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Vår kund sitter i lokaler som är belägna i centrala Stockholm. Du kommer att ingå i ett team med erfarna kollegor. Rollen är en visstidsanställning på heltid, med möjlighet till förlängning. Vi ser gärna att du kan påbörja tjänsten snarast möjligt.

VEM ÄR DU?

För denna tjänst söker vi dig som är en duktig administratör och trivs i kontaktintensiva roller. Du har lätt för system och har goda Excel kunskaper. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med inköpsrelaterade frågor eller har en grundläggande förståelse för området. Som person är du leveransinriktad och gillar att förhandla. Du är kundorienterad, driven och tar dig an uppgifterna med stor entusiasm. Du kan uttrycka dig obehindrat i både svenska och engelska, såväl i tal som i skrift.

Alla lediga jobb