TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Inköpschef till Nordbutiker i Norrtälje

Inköpschef till nordiskt tillväxtbolag inom e-handel med placering i Norrtälje.

Är du en affärsorienterad, strukturerad och erfaren inköpare med stort tekniskt intresse och är bra på att bygga långsiktiga relationer? Bra! Då kan du vara den inköpschef vi söker till Nordbutiker i Sverige AB. Hos Nordbutiker får du en central roll i företaget med stor möjlighet att påverka produktutvecklingen i ett expansivt, lönsamt företag med en platt organisation och starka ägare. Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Nordbutiker arbetar vi med ett spännande sortiment som ligger helt rätt i tiden, nämligen personliga elfordon. Här får du verka inom en framåtlutad organisation med högt i tak. Som inköpschef får du goda möjligheter att påverka både din och företagets utveckling genom att ha en framträdande roll inom utvecklingen av ett konkurrenskraftig produktsortiment. Några gånger per år besöker du internationella produktmässor i Asien och Europa för att söka efter nya produkter och bygga långsiktiga relationer med leverantörer.


Företagets värdeord är Hjärta, Driv, Proffsighet och Enkelhet.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
6 v semester
6 v semester

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du har personalansvar för en inköpsassistent och två produktspecialister. Du ingår i företagets ledningsgrupp och rapporterar direkt till VD.

VEM ÄR DU?

Du har en relevant akademisk utbildning inom t ex ekonomi eller inköp samt flera års erfarenhet av inköpsarbete, både operativt och strategiskt, gärna inom detaljhandel. Tidigare personalansvar är meriterande. Det är även meriterande med erfarenhet av att arbeta i ett tillväxtbolag samt att ha arbetat med egna varumärken. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, samt mycket goda kunskaper i Excel.

Som person är du prestigelös och drivs av att göra lönsamma affärer. Du är strukturerad, nätverkande, analytisk samt har ett stort tekniskt intresse.

Alla lediga jobb