TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Inköpscontroller till Green Cargo i Solna

Är du redo för nästa steg i karriären? Trivs du att planera och följa upp verksamheten? Sök då jobbet som Inköpscontroller idag!

Med hållbarhet och miljö i fokus är Green Cargo ett företag som är helt rätt i tiden! Green Cargo är mitt i en spännande förändringsresa inom inköp där du som Inköpscontroller och verksamhetsutvecklare kommer vara en viktig spelare. Här välkomnas du till ett team av kompetenta och engagerade kollegor som motiverar varandra att utvecklas och tänka nytt – med siktet inställt att leverera järnvägslogistik i världsklass. Är du redo att ta nästa steg i karriären i rollen som Inköpscontroller? Låter detta som en spännande utmaning för dig? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Inköpscontroller och verksamhetsutvecklare inom inköp på Green Cargo kommer du ha en viktig roll i utvecklingen av Source-to-pay-processen (S2P). Här får du möjlighet att både driva förändringsarbete i projekt och arbeta med löpande uppföljning av verksamheten - ett perfekt jobb för dig som vill ta nästa kliv i karriären och göra skillnad!

Inköp är ett viktigt område som bidrar till att Green Cargo kan fortsätta erbjuda järnvägslogistik i världsklass. Vi ser dig som en nyckelspelare både i utvecklingen av S2P-processen och i arbetet med rapportering av nyckeltal som både är löpande och mer utvecklingsorienterat. Bägge områdena är viktiga för ett framgångsrikt arbete inom inköp. Du välkomnas till ett team av kompetenta och engagerade kollegor och erbjuds en roll som präglas av nytänkande och möjlighet till påverkan.

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
6 v semester
6 v semester

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Inköpscontroller/verksamhetsutvecklare kommer du:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer vara en del i ett trevligt team inom inköp som består av nya kollegor såväl som erfarna Green Cargo-medarbetare. Utöver ditt eget ansvarsområde kommer du vid behov, vara delaktig i och självständigt driva upphandlingar och förhandlingar inom de olika inköpskategorierna på Green Cargo. Du är även ansvarig tillsammans med inköparna och linjen att planera och mobilisera inköpsaktiviteter. 

Du rapporterar till Andreas som är CPO på Green Cargo sedan årsskiftet och som har lång och bred erfarenhet av inköpsarbete. Andreas är en närvarande och involverad chef som både kommer att leda arbetet i gruppen och det pågående förändringsarbetet. Andreas kommer även vara engagerad i egna inköpsprojekt och ni kommer ha ett tätt samarbete. 

Green Cargo sitter i lokaler centralt i Solna med närhet till kollektivtrafik. Tjänsten kommer att tillsättas enligt överenskommelse och senast vid årsskiftet.

VEM ÄR DU?

Vi vill att vår Inköpscontroller har:

Som person ser vi att du är ambitiös, har ett starkt driv och är målinriktad. Det krävs att du har en god samarbetsförmåga eftersom du kommer jobba tätt tillsammans med CPO, kollegorna i inköpsteamet och andra interna och externa intressenter. Du har en god analytisk förmåga som kommer till nytta då du planerar och följer upp verksamheten samt utvecklar S2P-processen inom inköp. Du behöver ha en god prioriteringsförmåga eftersom det är hög arbetsbelastning periodvis. Känner du igen dig i beskrivningen? Välkommen med din ansökan!

Alla lediga jobb