TNG
Inköpskoordinator inom leasing, Cabonline

Inköpskoordinator inom leasing, Cabonline

Vi rekryterar en koordinerande fleet-administratör inom inköp och leasing till Cabonline. Intresserad? Läs mer här och sök idag!

Uppdragsgivare Cabonline Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-01-04
6 v semester 6 v semester
Centralt kontor Centralt kontor
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Julia Wengse
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Julia Wengse

0768 72 57 77

Vi rekryterar en koordinerande fleet-administratör inom inköp och leasing till Cabonline. Intresserad? Läs mer här och sök idag!

Till Cabonline i Stockholm rekryterar vi just nu en inköpskoordinator inom leasing / fleet-administratör - en varierande och ansvarsfull position i en central del av verksamheten. Cabonline verkar inom taxibranschen och står bakom några av de största varumärkena inom taxi och transport, exempelvis TaxiKurir, Sverigetaxi och TOPCAB. I din roll kommer du ha många kontaktytor och främst vara ansvarig för Cabonlines leasingkontrakt som är en nyckeldel i bolagets verksamhet. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Cabonline erbjuds du en omväxlande roll centralt i bolaget, där du i ett tight team med inköpschefen kommer att lära dig mycket inom inköp, leasing och administrationen kring affären. Detta är en självständig roll med många kontaktytor och stor flexibilitet - där du kommer att få växa med frihet under ansvar. På Cabonline kommer du dessutom ha förmånen att sitta centralt i Stockholm, vara en del av en växande koncern och självklart ha en trygg anställning med kollektivavtal. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som inköpskoordinator kommer du främst att arbeta med Cabonlines leasingaffärer som görs med varje åkare/taxibolag. Här kommer du att axla en spindel-i-nätet-roll med många kontaktytor och ha administrativt ansvar över arbetet på avdelningen.

Du kommer att: 

  • Administrera leasingkontrakt (exempelvis se till att serviceavtalen är uppdaterade, kontrollera bilförsäkringar, garantier, göra uppföljningar)
  • Stämma av fakturor och följa upp statistik (främst i Excel)
  • Ansvara för kreditramar och likvida medel samt ha kontakt med banken 
  • Ha kontakt med åkerier, taxibolag och andra intressenter som är delaktiga i affären
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som inköpskoordinator på Cabonline kommer du jobba i ett mindre team tillsammans med inköpschefen och samtidigt ha kontakt med andra avdelningar. Kontoret ligger på Kungsgatan 44, centralt i Stockholm. Start sker efter överenskommelse, men gärna under december. Tjänsten är tillsvidare och du kommer att jobba kontorstider, med en viss flexibilitet.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För jobbet som inköpskoordinator hos Cabonline söker vi dig som har en stark administrativ ådra och samtidigt känner dig trygg i kunddialogen då du drivs av att bygga bra och hållbara affärsrelationer. Vi ser att du har vanan av att jobba i Excel och har lätt att lära dig nya system. Vi tror också att du har en eftergymnasial utbildning (gärna inom ekonomi, inköp, logistik eller liknande) och har du dessutom jobbat med leasing, bank eller försäkring tidigare är det ett stort plus. Det viktigaste är dock inte vad du har gjort tidigare utan i den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt vid hur du är som person, där ett starkt driv och en positiv inställning kommer ta dig långt! 

Cabonline Group AB

Cabonline Group AB

Cabonline Group är en av Europas ledande teknik och serviceleverantörer till taxi och transportbranschen. I Sverige, Finland och Norge är ca 3500 åkerier anslutna med tillsammans ca 7000 fordon under olika varumärken, bl.a. TaxiKurir, Taxi 020 / Sverigetaxi, Norgestaxi, TOPCAB, Taxi Skåne och Kovanen. Åkerierna får genom Cabonline Group attraktiva kundavtal, branschledande teknikutveckling och tillgång till stordriftsfördelar och infrastruktur. Gruppen omsätter cirka 5,6 miljarder kronor och utför drygt 60 000 resor per dygn. Cabonline erbjuder flexibla transporttjänster i världsklass. Med ledande teknik förenklar vi processen för åkerier, förare och kunder genom att hjälpa dem att hitta den perfekta matchningen. Vi riktar oss till offentlig sektor, privata företag, åkerier, förare samt kunder och erbjuder utbildade och serviceinriktade förare, administrativt stöd, sömlös teknologi och effektiv förvaltning. Våra effektiva bokningstjänster används av hundratusentals kunder i hela Norden och ger en användarupplevelse utöver det vanliga.

Uppdragsgivare Cabonline Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-01-04
Julia Wengse
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Julia Wengse

0768 72 57 77

Räkna ut avståndet till jobbet

Kungsgatan 44