TNG
Innesäljare / Säljkoordinator till Arbesko i Kumla

Innesäljare / Säljkoordinator till Arbesko i Kumla

Till Arbesko i Kumla söker vi en driven innesäljare / säljsupport som är serviceorienterad.

Arbetsgivare Arbesko
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2020-01-19
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Maria Tedsjö
Vi anonymiserar ditt namn eftersom det inte säger något om din framtida arbetsprestation.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Maria Tedsjö

0709764895

Till Arbesko i Kumla söker vi en driven innesäljare / säljsupport som är serviceorienterad.

Har du några års erfarenhet inom försäljning eller säljsupport? Vill du arbeta på ett företag med korta beslutsvägar som är i en expansiv fas? Är du en relationsbyggare och målfokuserad? Då kan du vara den innesäljare vi söker för rekrytering till Arbesko i Kumla.

Arbesko sitter i moderna lokaler och du får en roll med många externa och interna kontaktytor.

Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som medarbetare på Arbesko får du arbeta i en miljö som präglas av yrkesstolthet, historia och nytänk. Du blir en del av ett företag med stort engagemang, högt tempo, starka värderingar och arbetsglädje. Ett av branschens starkaste varumärken med väletablerade produkter inom marknadsnischen skyddsskor för proffs- och yrkesbruk.
I din roll har du stor möjlighet att både påverka och utveckla ditt dagliga arbete tillsammans med KAM och övriga säljorganisationen

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som innesäljare ansvarar du för att kontakta befintliga kunder och prospekts. Du supportar KAM i Sverige och Norge med underlag i form av bl a prislistor och presentationer. Vi söker dig som drivs av att göra affärer, supporta kollegor och bygga relationer med såväl slutanvändare som återförsäljare. Arbetsuppgifterna är varierande och du arbetar både proaktivt men även med uppgifter som har korta deadlines.

Tjänsten utgår från Arbeskos huvudkontor i Kumla där du kommer ha ett nära samarbete med engagerade och kompetenta kollegor. Tjänsten innefattar en del övernattningar (10-15 st/år) vid t ex säljmöten och mässor, därför ser vi att du har både vilja och möjlighet att resa i tjänsten. Du rapporterar direkt till vår försäljningschef.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen som säljkoordinator får du en utåtriktad roll då du har nära kontakt med våra kunder men även deltar i mässor och andra kundevent.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet inom försäljning och/eller kundservice. Det är meriterande om du förståelse av bygg- och industribranschen. För att trivas i rollen som säljkoordinator har du ett brinnande intresse för affärer och att ge bra service, till såväl kunder som medarbetare. Du har goda kunskaper i Excel och PowerPoint och lätt för att ta till dig ny kunskap. Vidare känner du dig trygg i svenska och engelska, både i tal och skrift då Arbesko även finns representerade på den internationella marknaden.

Du är en person som tar stort eget ansvar och ser till att saker att händer samt håller dina deadlines. För att lyckas är det avgörande att du är strukturerad och förstår vikten av planering och prioritering. Arbetet som Innesäljare är både självständigt och i team.

Arbesko

Arbesko

Arbesko är, sedan den 3 april 2017, en del av koncernen Bergman & Beving. Arbesko drivs som ett starkt, självständigt produktbolag och har en lång och fascinerande historia. Det som startade med en av landets första partiskomakare för fem generationer sedan är idag ett företag som omsätter cirka 200 miljoner per år. Tillverkningen sker i Sveriges största skofabrik – Arbesko Skofabrik i Kumla – som samtidigt är en av Europas modernaste! Vi är Sveriges mest kända varumärke inom yrkesskor och har försäljning både i och utanför Norden.

Läs mer på www.arbesko.se

Arbetsgivare Arbesko
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-01-19
Maria Tedsjö
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Maria Tedsjö

0709764895

Räkna ut avståndet till jobbet

Järsjögatan 2, Kumla