TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Innesäljare/Säljkoordinator till TECE i Malmö

Teknisk Innesäljare/Säljkoordinator till TECE i Malmö

Trivs du i ett arbete med fokus på service och nöjda kunder i ett växande och innovativt företag? Då är detta tjänsten för dig. Som Teknisk innesäljare hos TECE bemöter du kunder över telefon och dator för att erbjuda bästa möjliga service utifrån deras behov. Låter detta som en intressant tjänst för dig? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer att bli en värdefull kollega i företaget som har ett starkt varumärke och är känt för sina kvalitativa produkter. Företaget är trivsamt, kollegialt och du kommer att tillhöra ett sammansvetsat team där man ger god stöttning till varandra både lokalt och med kollegor som sitter på annat håll.

Du kommer att få utbildning och en tydlig introduktion. En del av utbildningen kommer att ske i Tyskland. Bolaget erbjuder en stimulerande arbetsmiljö som ger dig möjligheten att ta mycket eget ansvar och att få arbeta i spännande projekt. Du arbetar med produkter och system inom sanitet, tappvatten, golvvärme och avlopp. Dina kunder kommer främst att finnas bland VS-installatörer och VVS-konsulter.

Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Bonus
Bonus
Friskvård
Friskvård
Betald mobil
Betald mobil

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som innesäljare är telefon och dator dina främsta arbetsredskap. Du ansvarar för att vårda och utveckla kundrelationer och har ett tätt samarbete med utesäljarna kring projekt och kundspecifika lösningar. Att ge god och kvalificerad service är oerhört viktigt och det faller dig naturligt att leverera en bra kundupplevelse.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är placerad i Malmö och du rapporterar till Distriktschefen för södra Sverige.
En viss del av tjänsten innebär framtagning av processer och rutiner för innesäljarbetet i Sverige.

VEM ÄR DU?

Förutom att du har ett intresse för rådgivning och försäljning ser vi att du tycker om att arbeta med service mot kunder. Du är en kommunikativ person som har lätt att knyta och underhålla kontakter och relationer. Du trivs med ett strukturerat arbetssätt och tycker det är en positiv utmaning att hitta lösningar åt kunder så att de blir nöjda. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. 

Du har: 

Alla lediga jobb