TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Innesäljare till FTI AB i Stockholm

Vill du jobba som innesäljare med informativ försäljning där du på riktigt kan göra skillnad i samhället? Sök idag!

Trivs du av att vara del av ett större sammanhang? Drivs du av att skapa långsiktiga förändringar? Har du ett intresse för försäljning och vill göra skillnad? FTI (Förpacknings & Tidnings Insamlingen) söker nu en innesäljare som kommer att jobba med informativ försäljning av tjänster till producenter som har ansvar att samla in och återvinna förpackningar. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

FTI har som uppdrag samla in och återvinna förpackningar. Som innesäljare informerar du producenter om det producent- och miljöansvar de har, även efter konsumenternas slutanvändning, och säljer in FTI:s tjänst. Som innesäljare på FTI har du en central roll att få fler producenter inom ex. detaljhandeln, livsmedel, sport och fritid osv. att ta detta ansvar för att tillsammans skapa ett bättre samhälle. 

Här får du verka i en spännande roll där du får jobba med prospektering av företag och nya producenter som du upplyser om ett producentansvar, vilket är en svensk miljölagstiftning och ger företag som släpper ut förpackningar och tidningar på den svenska marknaden ett ansvar för att dessa samlas in och återvinns. Här är fokus på att informera vad det innebär, vilken positiv påverkan det får på miljön, vad FTI kan erbjuda och fördelen med FTI:s tjänser. 

Att vara anställd som innesäljare på FTI innebär att du får en arbetsplats med ett prestigelöst klimat där olika avdelningar stöttar varandra och har ett nära samarbete. Du får även ta del av ett generöst förmånspaket i form av friskvårdsbidrag, massage, Rikskortet, sjukförsäkring mm. FTI sitter i nya fina lokaler i Solna Business Park med närhet till bra kommunikationsmöjligheter.

Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Utbildnings&shybudget
Utbildnings­budget
Livspussel
Livspussel

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som innesäljare på FTI kommer du att :

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är ett föräldrarvikariat på 1 år med eventuell möjlighet till förlängning. Tjänsten är tänkt att starta 1 februari 2019. På FTI tillämpas 38 h arbetsveckor på vintern och 35 h arbetsveckor under sommarmånaderna. Arbetstider är 08.15 - 17.00 (med variation under sommarmånaderna). Du kommer att sitta i trevliga lokaler i Solna Business Park med goda kommunikationsmöjligheter. 

VEM ÄR DU?

För att vara aktuell i rollen som innesäljare på FTI ser vi gärna att du tidigare jobbat med uppsökande försäljning, säljande kundtjänst eller liknande. Vi ser gärna att du har en ekonomisk förståelse antingen från studier eller tidigare erfarenhet. Du drivs av att se långsiktiga resultat och har ett positivt mindset som gör att du inte ger upp vid bearbetning av nya kunder.

Som person kan du jobba självständigt och kan finna ro i en föränderlig miljö. För att driva på arbetet framåt känner du dig bekväm att ta egna initiativ och bygga relationer. Du är kommunikativ och behärskar svenska och engelska i tal och skrift då du kommer att ha mycket kontakt med kunder. Du har god systemvana och är bekväm att jobba med Excel och Officepaketet, har du tidigare vana av CRM system är det meriterande. Har du tidigare jobbat inom livsmedel, elektronik eller liknande där du haft fokus på just förpackningar är det ett stort plus. 

Alla lediga jobb