TNG
Inside sales till TNG i centrala Örebro

Inside sales till TNG i centrala Örebro

Detta är inget vanligt telemarketing-jobb!

Arbetsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2019-09-30
6 v semester 6 v semester
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Flextid Flextid
Centralt kontor Centralt kontor
Malin Ingvarsson
Vi anonymiserar ditt namn eftersom det inte säger något om din framtida arbetsprestation.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Malin Ingvarsson

0704-913716

Detta är inget vanligt telemarketing-jobb!

Som medarbetare i vårt Inside Sales-team arbetar du med kvalitativ mötesbokning för oss på TNG. Vi har ett kunderbjudande i framkant, en kultur där innovation är vardag och där du alltid får vara dig själv.

TNG är specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning, och vi har utvecklat de modernaste metoderna och verktygen på den svenska marknaden för att göra det på riktigt. Vi bryr oss inte om vilken ålder, bakgrund eller kön du har – utan enbart om du vill bygga nya kundrelationer och utveckla befintliga. Kan det vara något för dig?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som mötesbokare blir du en del av vårt starka och framgångsrika Inside Sales-team. Tillsammans jobbar vi i ett prestigelöst klimat och en närvarande chef. Teamet består av sex mötesbokare som alla är placerade på vårt Örebrokontor. Genom aktiv coachning och tid för träning och inspiration från varandra ser vi till att du utvecklas och känner att ditt resultat bidrar till verksamheten. Anställningen inleds med en gedigen introduktionsutbildning, både i Örebro och i Stockholm.

I tjänsten ingår förmåner i form av bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension och 6 veckors semester. Vi sitter i moderna lokaler i centrala Örebro.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Då vi vet att mötesbokning är en utmaning har vi valt att verkligen satsa på ett eget team som stöttas av närvarande ledare och kollegor. Utöver det satsar vi mycket på marketing automation och leads generering som hjälper till att värma våra prospects innan du tar kontakt. Du blir en viktig del i vår försäljningsprocess och har en nära dialog med verksamheten i hela Sverige.

Som mötesbokare är din främsta arbetsuppgift att via telefon och mail boka in B2B möten med kunder till våra säljare och rekryterare. Tillsammans med dina kollegor planerar ni hur dagarna och veckorna ser ut och målet är att alltid leverera tillsammans, som ett team. Självklart premieras även din individuella prestation i form av provision.

För att lyckas i ditt arbete kommer du också få ta del av:

  • Mycket nöjda kunder och kollegor - Vårt NPS värde från kunderna är mycket högt och våra egna medarbetare ger oss NPS värde 85
  • Ett företag i framkant - vi älskar innovation som gör nytta, vi har t.ex. som först i världen utvecklat en fördomsfri intervjurobot – Tengai.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är kontorstider 8-17, måndag till fredag. Planerad start så snart som möjligt, eller enligt överenskommelse.

Vi sitter i fräscha lokaler centralt i Örebro tillsammans med kollegorna inom rekrytering och bemanning.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har tidigare arbetslivserfarenhet av att skapa kontakt med andra människor, gärna över telefon. Du har goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift, då kommunikation med TNG:s kunder behöver utföras på svenska.

Vi söker dig som är intresserad av försäljning, tror på din egen förmåga och tar egna initiativ. Du har en positiv inställning, arbetar uthålligt och behåller energin även i motgångar. Du är orädd för att ta nya kontakter och professionell i din roll gentemot kund.

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är det bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Det bidrar till ökad mångfald och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Allt fler företag uppskattar vad vi gör och vi växer lönsamt. Som medarbetare på TNG kommer du jobba i en värderingsstyrd och prestigelös organisation där du varje dag bidra till en hållbar arbetsmarknad. Tillsammans driver vi vår affär framåt i en miljö där ditt arbete dagligen uppskattas av engagerade kollegor. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

TNG Group AB
Arbetsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-09-30
Malin Ingvarsson
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Malin Ingvarsson

0704-913716

Räkna ut avståndet till jobbet

Kungsgatan 8, 702 11 Örebro