TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Inspirerande utvecklare/Tech lead, SEB i Stockholm

Vill du jobba som Tech lead och har ett öga för design? Sök tjänsten som Document Management-utvecklare hos SEB i Stockholm!

På SEB får du verka inom en spännande bransch hos en av de ledande finansiella koncernerna i Europa. Du kommer att få vara del av ett team som arbetar med utveckling och leverans av IT-tjänster till alla områden inom banken, så ditt bidrag får betydelse för många. Vi är stolta över att kunna erbjuda dig en plats i vårt nybyggda och prisbelönta huvudkontor i Solna. Varmt välkommen till oss!

OM JOBBET

Du och ditt team jobbar med bankens digitala kommunikation till bankens kunder. Vår vision är "zero paper". Det kan röra sig om t.ex. försäkringsbesked, årsbesked, kontobesked och avi-utskick. Bankens applikationer körs på olika plattformar som är byggd i t.ex. Java och de affärskritiska systemen ligger i bl.a. IBM:s stordatormiljö. I din roll som Tech Lead och Document Management-utvecklare kommer du framför allt att:

 

Du tillhör avdelningen Digital Processing inom IT Solution Development (ISD) och teamet Capture & Output. Närmaste teamet består av 6 personer där alla utvecklar och designar olika typer av digitala dokument och tillhörande IT-tjänster. Gruppen präglas av prestigelöshet, ett genuint engagemang och en vilja att samarbeta.

Gym på kontoret
Gym på kontoret
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Livspussel
Livspussel

VEM ÄR DU?

För den här rollen söker vi dig som har erfarenhet av objektorienterad design och programmering i C++, Java, C# eller motsvarade. Du kommunicerar obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska. Vi ser också att du ska ha erfarenhet av mjukvaruuppgradering, datamigrering samt förvaltning av företagsapplikationer på Windows- och/eller Linux-plattformar.

Vidare ser vi det som meriterande om du har erfarenhet av digital dokumenthantering i komplexa och affärskritiska företagsapplikationer, ISIS papyrus och/eller OpenText StreamServe, Adobes produkter: LCES/AEM och InDesign. Är du intresserad av grafisk formgivning/layout i tryckt samt elektronisk form kommer det komma väl till pass.

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

www.sebgroup.com/career

 

Alla lediga jobb