TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Installationstekniker till Göteborg!

Brinner du för service och teknik? Vi söker en installationstekniker i Göteborg till ett välkänt internationellt företag!

Vill du jobba i en roll där du får hjälpa människor med tekniska problem och installationer? Vi söker nu dig som har ett stort intresse för teknik och service som vill utvecklas i rollen som installationstekniker. Du kommer bland annat få arbeta med installation och felsökning för kundens slutanvändare, både ute hos användare men även in house.

Uppdraget startar i början av december och pågar fram till slutet av maj. Vi tillämpar ett löpande urval under veckan och ser gärna att du skickar in din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I denna roll ingår kommer du bland annat att jobba med:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Uppdraget innebär att du kommer ingå i vår bemanningsverksamhet där du blir anställd av TNG och arbetar som konsult. För oss på TNG är det också oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

VEM ÄR DU?

Till denna tjänst söker vi dig som har ett stort intresse för teknik, har gedigen erfarenhet inom IT och tycker om problemlösning. Du trivs med att vara social och ge service samt är en ansvarstagande person med en god struktur och ett öga för planering och koordinering. Du jobbar bra självständigt såväl som med andra. Vi ser att du besitter följande kunskaper:

Alla lediga jobb