TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Integrationsarkitekt till Handelsbanken, Stockholm

Här får du en strategisk roll där du kommer vara med och forma framtidens integrationslösningar på Handelsbanken i Stockholm.

Som Integrationsarkitekt på Handelsbanken kommer du in i en ny roll för att stötta och utveckla den befintliga miljön inom integrationslösningar, samtidigt som du arbetar med integrationsstrategi, strategiskt och nära tekniken. Du kommer få en bred och varierande roll där du kommer jobba med API management, Integration, Säkerhetslösningar och Open Banking.

VI ERBJUDER DIG

Här erbjuds du vara en del av en organisation som förespråkar samarbete och prestigelöshet, där ni tillsammans som team kommer jobba mot gemensamma mål. Du kommer få en hög tilltro i din yrkesroll som Integrationsarkitekt och få en stor frihet att kunna påverka beslut och processer.

Du kommer verka inom ett område som kommer vara avgörande för bankens fortsatta utveckling. Ett område som också är i stora förändringar där många nya tekniker och lösningar är i fas att implementeras in i verksamheten. Därav kommer din roll både bli utmanande och stimulerande, där du kommer få vara med på en spännande resa!

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Livspussel
Livspussel
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Ny teknik
Ny teknik

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som Integrationsarkitekt hos Handelsbanken kommer du att få möjlighet att vara med i en ny satsning inom området API Management, Integration and Security Solutions.

Här kommer du bl.a. att:

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer ingå i ett team där du jobbar tillsammans med fyra andra erfarna arkitekter inom ditt område med integration, API, filintegration och säkerhet. Då du innehar en strategisk roll kommer du också samarbeta med centrala domänarkitekter på koncernnivå.

Ditt kontor ligger på Torsgatan, mitt i centrala Stockholm.

MER OM DIG

För att lyckas i rollen som Integrationsarkitekt ser vi gärna att du har:

Vi ser också att du är en person som trivs i en organisation som värnar om sin kultur kring prestigelöshet och samarbete. Du brinner för att hitta nya lösningar genom att testa nya verktyg och tekniker, samtidigt som du har förståelse för den befintliga miljön och hur den fungerar och påverkas utifrån teknik och regelverk. Då du kommer ha många kontaktytor både internt och externt är det ett krav att du kan kommunicera på både engelska och svenska.

Alla lediga jobb