TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Interimskonsulter inom ekonomi sökes i Göteborg!

Letar du efter nya utmaningar inom ekonomi? Nu söker vi dig med ambition och resultatfokus till vår interimsaffär i Göteborg!

Har du tidigare erfarenhet av att jobba som redovisningsekonom, CFO eller controller inom snabbrörlig verksamhet? Funderar du på om det kan vara ett nästa steg i din karriär att börja jobba som interimskonsult? Med TNG har du möjlighet att jobba som underkonsult och prova på nya branscher och utvecklas inom din profession. Vi på TNG i Göteborg har en stor efterfrågan på interimslösningar för både längre och kortare uppdrag inom ekonomi. Välkommen med din intresseanmälan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Interimskonsultrollen är en fri roll med mycket eget ansvar och varierande utmaningar. Du håller själv i taktpinnen och bestämmer över din tid. Hur mycket du vill jobba väljer du själv. Som underkonsult kan du alltid tacka nej till uppdrag som du inte vill ha. Att jobba som interimskonsult kan innebära en del tempoväxlingar, under vissa perioder är det mer intensivt och under andra betydligt lugnare.

Det blir sällan långtråkigt att jobba som interimskonsult då du har möjligheten att arbeta med flera olika bolag med varierande inriktningar. Kanske kommer du trivas på ett företag som du inte hade sökt dig till i vanliga fall? Vi på TNG har ett stort nätverk med kunder i ett flertal olika branscher.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Våra interimskonsulter inom ekonomi arbetar bland annat som:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som konsult är din inlärningskurva hög, du får snabbt mycket erfarenhet och breddar din kompetens inom olika områden och branscher. Förutom att du införskaffar dig ny erfarenhet och utvecklas personligen, kommer ditt kontaktnät att växa fort vilket skapar nya karriärmöjligheter för dig.

Som konsult på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Vilket innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en relevant examen och flera års erfarenhet inom ditt område. Du är trygg inom ditt kompetensområde och vill ständigt utveckla dig själv och verksamheten du jobbar i.

Vidare är du van att kommunicera och presentera information på olika nivåer. Som person är du kommunikativ, relationsskapande och har ett stort intresse för att ge god service. Vi ser även att du är utvecklings- och resultatorienterad samt trivs med ett högt tempo.

Vi ser att du behärskar både engelska och svenska, i tal samt skrift.

Alla lediga jobb