TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Interimskonsulter till TNG Tech i Göteborg

Här är en möjlighet för dig som är nyfiken på rollen som interimskonsult inom Supply Chain, Logistik eller Inköp!

Har du tidigare erfarenhet som logistikchef, inköp- eller produktionschef, projektinköpare eller projektledare inom ett producerande företag eller en snabbrörlig verksamhet? Vi på TNG Tech har en stor efterfrågan på interimslösningar för både längre och kortare uppdrag och söker nu ytterligare konsulter till vår interimsaffär i Göteborg. En roll som interimskonsult är utvecklande och hos TNG Tech har du möjlighet att prova på nya branscher och utvecklas inom din profession.

Välkommen med din intresseanmälan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du erbjuds en fri roll som interimskonsult med mycket eget ansvar och varierande utmaningar i många typer av branscher. Du styr själv över dina uppdrag och bestämmer över din egen tid. I rollen som interimskonsult ingår en del tempoväxlingar, under vissa perioder är det mer intensivt och under andra betydligt lugnare och som interimskonsult / underkonsult väljer du själv hur mycket du vill jobba.

Det blir sällan långtråkigt att jobba som interimskonsult då du har möjligheten att arbeta med flera olika bolag med varierande inriktningar och du kan alltid avstå från uppdrag som inte ligger i linje med vad du önskar göra. Vem vet, kanske kommer du trivas på ett företag som du inte hade sökt dig till i vanliga fall? Vi på TNG Tech har ett stort nätverk med kunder i ett flertal olika branscher i alltifrån gruvnäringen, process- och verkstadsindustrin till Life science.

Genom att vara en del av TNG Techs konsultnätverk ges du möjlighet att utveckla och använda dina kunskaper i nya branscher och sammanhang, träffa andra konsulter inom ditt område på våra återkommande nätverksträffar samt personlig kontakt med rekryterare som arbetar med relevanta företag och roller inom just ditt specialistområde.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Våra interimskonsulter arbetar främst inom våra tre huvudområden, Supply chain, Production och Engineering i roller som exempelvis:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen som interimskonsult får du en brant inlärningskurva och du tillskansar dig snabbt mycket erfarenhet och en bred kompetens inom olika intressanta områden och branscher. Utöver din breddade erfarenhet och personliga utveckling kommer ditt kontaktnät att växa fort och det i sig skapar fortsatt nya karriärmöjligheter.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du som söker har en relevant examen och flera års arbetslivserfarenhet inom ditt område, exempelvis Supply Chain, Inköp eller Logistik. Din arbetslivserfarenhet har givit dig en trygghet inom ditt kompetensområde och du vill fortsatt ständigt utveckla dig själv och verksamheten du jobbar i.

Eftersom du i rollen som interimskonsult behöver kunna kommunicera och presentera information på olika nivåer ser vi att du som person är kommunikativ, relationsskapande samt har ett gediget intresse för att skapa långsiktiga och värdefulla relationer. Eftersom du får möjlighet att testa flera olika branscher och företag behöver du vara utvecklings- och resultatorienterad samt trivas med ett högt tempo. För att kunna arbeta brett behöver du tala och skriva svenska och engelska flytande.

Känner du igen dig i denna beskrivning? Välkommen med din intresseanmälan redan idag!

Alla lediga jobb