TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Interimskonsulter till TNG Tech i Stockholm

Är du intresserad av att börja jobba som interimskonsult och funderar på om det kan vara ett nästa steg i din karriär? Läs mer!

Har du tidigare erfarenhet som logistikchef, inköp- eller produktionschef eller projektledare inom ett producerande företag eller en snabbrörlig verksamhet? Vi på TNG Tech har en stor efterfrågan på interimslösningar för både längre och kortare uppdrag och söker nu ytterligare konsulter till vår interimsaffär i Stockholm!

En roll som interimskonsult är utvecklande och hos TNG Tech har du möjlighet att prova på nya branscher och utvecklas inom din profession. Välkommen med din intresseanmälan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Interimskonsultrollen är en fri roll med mycket eget ansvar och varierande utmaningar i olika branscher. Du håller själv i taktpinnen och bestämmer över din tid. Att jobba som interimskonsult kan innebära en del tempoväxlingar, under vissa perioder är det mer intensivt och under andra betydligt lugnare och som interimskonsult / underkonsult väljer du själv hur mycket du vill jobba. 

Det blir sällan långtråkigt att jobba som interimskonsult då du har möjligheten att arbeta med flera olika bolag med varierande inriktningar och du alltid tacka nej till uppdrag som du inte vill ha. Vem vet, kanske kommer du trivas på ett företag som du inte hade sökt dig till i vanliga fall? Vi på TNG Tech har ett stort nätverk med kunder i ett flertal olika branscher i alltifrån gruvnäringen, process- och verkstadsindustrin till Life science. 

Flextid
Flextid
Livspussel
Livspussel
Ny Teknik
Ny Teknik
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Våra interimskonsulter arbetar främst inom våra tre huvudområden, Supply chain, Production och Engineering i roller som exempelvis: 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som interimskonsult är din inlärningskurva hög, du får snabbt mycket erfarenhet och breddar din kompetens inom olika områden och branscher. Förutom att du bygger på din erfarenhet och utvecklas personligen, kommer ditt kontaktnät att växa fort och det skapar fortsatt nya karriärmöjligheter.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en relevant examen och flera års arbetslivserfarenhet inom ditt område, ex Supply Chain, produktion eller teknik. Du är trygg inom ditt kompetensområde och vill ständigt utveckla dig själv och verksamheten du jobbar. 

I rollen som interimskonsult behöver du kunna kommunicera och presentera information på olika nivåer och vi ser därför att du som person är du kommunikativ, relationsskapande och har ett stort intresse för att skapa långsiktiga, bra relationer. Eftersom du får möjlighet att testa flera olika branscher och företag behöver du vara utvecklings- och resultatorienterad samt trivas med ett högt tempo. För att kunna arbeta brett  behöver talar och skriver svenska och engelska flytande.

 

Alla lediga jobb