TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Interimskonsulter till TNG Tech sökes i Göteborg!

Nu söker vi dig som är drivande och resultatorienterad! TNG Tech söker interimkonsulter till Göteborg för kommande uppdrag!

Har du tidigare erfarenhet som produktionschef, projektledare eller logistikchef inom ett producerande företag eller en snabbrörlig verksamhet? TNG Tech kan erbjuda spännande uppdrag inom flera olika branscher. Kanske lockas du av process-, verkstads- eller tillverkningsindustrin? Kanske tycker du att marinbranschen eller gruvnäring låter intressant? Vi har stor efterfrågan på interimslösningar för både längre och kortare uppdrag! För dig som vill ha en utvecklande roll och göra skillnad direkt, varmt välkommen med din ansökan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som interimskonsult erbjuder vi dig en fri roll med mycket eget ansvar och varierande utmaningar. I denna roll har du alla förutsättningar att förändra, förbättra och förstärka, på kort och lång sikt! Du håller själv i taktpinnen och bestämmer över din tid. Du har möjligheten att arbeta med flera olika bolag med varierande inriktningar. Kanske kommer du trivas på ett företag som du inte hade sökt dig till i vanliga fall?

Driver du eget företag kan vi erbjuda dig att jobba som underkonsult hos oss på TNG, Som underkonsult kan du alltid tacka nej till uppdrag som du inte vill ha! Du kan också välja att vara anställd som konsult direkt via oss på TNG, då täcks du självklart av våra kollektivavtal och förmåner!

Flextid
Flextid
Livspussel
Livspussel
Ny Teknik
Ny Teknik
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Våra interimskonsulter arbetar inom bland annat: 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som interimskonsult får du snabbt mycket erfarenhet och breddar din kompetens inom olika områden och branscher. Förutom att du bygger på din erfarenhet och utvecklas personligen, kommer ditt kontaktnät att växa fort och det skapar nya karriärmöjligheter.

Som konsult på TNG Tech är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag. Vilket innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en relevant examen och flera års erfarenhet inom ditt område. Du är trygg inom ditt kompetensområde och vill ständigt utveckla dig själv och verksamheten du jobbar i. 

Vidare är du van att kommunicera och presentera information på olika nivåer. Som person är du kommunikativ, relationsskapande och har ett stort intresse för att ge god service. Vi ser även att du är utvecklings- och resultatorienterad samt trivs med ett högt tempo. 

Du behärskar både engelska och svenska, i tal samt skrift.

Alla lediga jobb