TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Interimsuppdrag / projektledare produktionsteknik

Interimsuppdrag inom produktionsteknik till kund i Örebro län

Lockas du av en spännande roll i en platt och kundnära organisation i en enhet med tillväxt? Har du tidigare erfarenhet av att leda projekt? Då kan du vara den vi söker. För interimsuppdrag till en av våra industrikunder i Örebro län söker vi dig som vill arbeta som projektledare och ansvara för ett större omställningsprojekt i kundens produktion. Som projektledare arbetar du aktivt med att förbättra och effektivisera produktionen.

Välkommen med din ansökan.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande roll där du får möjlighet att arbeta tätt tillsammans med kompetenta kollegor och kunder i ett företag som arbetar med teknik och underhåll i framkant.

Uppdraget 12 månader med start så snart som möjligt. 

Flextid
Flextid
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rapportering sker till företagets produktionschef. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med en relevant teknisk utbildning och med ett antal års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vidare är du en van användare av affärssystem samt talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Vi söker dig som är analytisk och har ett metodiskt och systematiskt arbetssätt. Du är kommunikativ och har en god samarbetsförmåga. Du delar gärna med dig av dina kunskaper, erfarenheter och information.

Alla lediga jobb