TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Internship inom bank till Nordic Corporates på DNB

DNB Nordic Corporates söker dig som vill ha ett spännande internship. Studerar du ekonomi och är intresserad av finas? Sök idag!

Vill du säkra ditt internship för sommaren 2019 redan nu? Vill du få en nära inblick och lära dig mer om Nordic Corporates? Här få du möjligheten att vara del av en spännande avdelning som jobbar med storkunder inom Sverige, Finland och Danmark. Ett internship på DNB är ett perfekt tillfälle att vara med och påverka bankens fortsatta utveckling och du har dessutom chansen att få jobba extra under dina studier efter avslutat internship, vilket ger dig ett stort försprång i karriären. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer att verka för avdelningen Nordic Corporates som arbetar med storkunder för den nordeuropeiska marknaden. Här fokuserar man på produkter inom bl.a. finans, egendom, services, handel, real estate och offentlig sektor. Du kommer att bli del av en organisation som välkomnar nya innovativa idéer och som tar tillvara på sina medarbetares kunskaper och erfarenheter för att lära av varandra.

Ditt internship är betalt med möjlighet att få fortsätta jobba extra inom banken under dina fortsatta studier. Här får du chansen självständigt driva projekt, samtidigt som du får en bred och övergripande inblick av flera delar inom DNB som kommer gynna ditt professionella nätverk och din kompetensutveckling. 

Centralt kontor
Centralt kontor
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Under ditt internship kommer du själv att få chansen att påverka ditt arbete genom att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

DNB internship på Nordic Corporates förväntas starta i mitten av juni 2019 och pågå i 8 veckor. Du kommer att få en introduktion i början för att sedan jobba självständigt med ditt projekt och i slutet av perioden presenterar du ditt arbete. DNB sitter i fräscha lokaler på Regeringsgatan i centrala Stockholm.

VEM ÄR DU?

För att vi ska kunna ge dig en bra tid hos oss behöver du:

Då DNB gärna vill att du kommer med nya idéer och tankesätt ser vi att du som person är innovativ och initiativtagande. Eftersom du kommer att jobba med ditt egna projekt under ditt internship är det viktigt att du är strukturerad, analytisk och självständig.

Ansökan för internship på DNB är öppen tom 20 november. Välkommen med din ansökan!

Alla lediga jobb