TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

IT-administratör till stort bolag (deltid/heltid)

Vi söker en analytisk administratör inom IT till ett stort bolag i Stockholm. Sök tjänsten och bli en del av TNG:s konsultnätverk!

Är du i slutet av dina studier eller nyligen examinerad som ingenjör eller motsvarande? Är du analytiskt lagd och vill ha en karriär inom administration? Beroende på vad som passar dig bäst så finns möjligheten att jobba heltid eller deltid. Du får möjlighet att testa nya arbetsuppgifter och utvecklas inom området.
Nyfiken på att jobba som konsult hos oss på TNG? Ta chansen att utveckla dina erfarenheter och sök redan idag.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Organisationen präglas av respekt och samarbete. Du blir en del av en trygg arbetsplats där du förväntas ha ett strukturerat arbetssätt och får samtidigt möjligheten att utöka dina yrkesmässiga färdigheter. 
Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Som konsult är du anställd hos TNG, men arbetar hos kunden och kommer dessutom få ta del av ett kollektivavtal med många goda förmåner och schyssta anställningsvillkor. Du får även möjligheten att utbyta erfarenheter och träffa andra konsulter på sociala aktiviteter som vi återkommande arrangerar.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som administratör på bolagets IT-avdelning kommer du arbeta brett och varierat med uppgifter relaterat till administration och IT-analys.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara: 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är lokaliserad i fina lokaler på Kungsholmen i centrala Stockholm. Tjänsten är på deltid och uppskattas ha en arbetssysselsättning kring 10-20 h/vecka. Då även flera avdelningar på bolaget har behov så finns möjlighet till en högre sysselsättning, upp till heltid. Uppdraget är tänkt att pågå under 5 veckor med chans till förlängning. 

Som en del av TNG.s konsultnätverk är du värdefull. Ingen medarbetare i mängden på ett gigantiskt bolag, utan en uppskattad person som är helt avgörande för vår framgång. Hos oss är det din kompetens, motivation och potential som spelar roll! Vi hjälper dig att hitta spännande uppdrag som stärker det bästa du har – din kompetens. Självklart är du del av gemenskapen, får en introduktion som nyanställd, samt en konsultchef från TNG som stöttar på distans.

VEM ÄR DU?

Vi ser gärna att du är i slutet av dina studier eller nyligen examinerad som ingenjör eller motsvarande. För att lyckas som IT-administratör och konsult söker vi dig som har en god analytisk förmåga. Då arbetsbelastning och behov kan variera så behöver du vara flexibel och hjälpsam. Samt att du arbetar strukturerat och flitigt, då det är många som förlitar sig på din administrativa förmåga. 

Vidare ser vi även att du bör ha:

Alla lediga jobb