TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

IT-arkitekt till Handelsbankens kundmötesplats

Vill du jobba strategiskt i en komplex och utmanade miljö som ligger i framkant tekniskt? Sök då till Handelsbanken i Stockholm!

Som IT-arkitekt hos Handelsbanken kommer du att få jobba med teknik som ligger i framkant inom javautveckling i bankens kundmötesplattform, vilket innefattar bl.a. internetbanken och företagstjänster. Detta är ett område som är avgörande för bankens fortsatta utveckling, där du kommer erbjudas ett stort ansvar och stora möjligheter att kunna påverka ditt område.

VI ERBJUDER DIG

Ny teknik
Ny teknik
Livspussel
Livspussel
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Centralt kontor
Centralt kontor

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Här blir du en sammanhållande arkitekt som har en övergripande syn, en fingertoppskänsla för vad som är generellt / återanvändbart. Du kommer bli en utvecklings-nära arkitekt som kommer att hålla ihop projekt inom exempelvis system/domänplacering, tjänsteutformning, återanvändbarhet/gemensamma komponenter.

Här kommer du också att:

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Handelsbankens utvecklingsavdelning ansvarar för utvecklingen av webbaserade kundmöten, alltifrån företagstjänster till internetbank, och har påbörjat ett väldigt spännande teknikskifte mellan klienter och affärssystem. Det finns grupper som utvecklar applikationerna på en Javaplattform för alla kanaler på banken. Här arbetar man i tvärfunktionella team och i projekt där varje team/projekt har sitt eget fokus.

Kontoret är beläget på Torsgatan i centrala Stockholm.

MER OM DIG

För att lyckas i rollen som IT-arkitekt hos Handelsbanken ser vi gärna att du har ett stort teknik- och designintresse, samt att du har:

Eftersom Handelsbanken lägger stort fokus på varje individs vidareutveckling ser vi gärna att du har ett stort eget driv med ett genuint IT-intresse. Du är ansvarstagande, lösningsorienterad och kommunikativ. Du är teamorienterad och lockas av att jobba i ett tight team som delar med sig och ställer upp för varandra. Ditt verksamhetsintresse är stort, och du drivs av att vara med i framtagandet av nya lösningar samt förvalta dessa långsiktigt. I rollen kommer du att ha många kontakter inom hela koncernen vilket innebär att både svenska och engelska är ett krav.

Alla lediga jobb