TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

IT-Projektledare till Samtrafiken i Stockholm

Vill du jobba som IT-projektledare och samtidigt bidra till världens smartaste kollektivtrafik?

På den mest centrala platsen i Stockholm; Centralstationen har Samtrafiken inrett ett modernt och trivsamt kontor i en av de anrika stationsbyggnaderna. Här väntar ett varierat och utvecklande jobb som IT-projektledare. Du får möjligheten driva spännande projekt som syftar till att göra det enklare att åka kollektivt och där ditt bidrag kommer att påverka en hel bransch.

VI ERBJUDER DIG

Här får du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Livspussel
Livspussel
Betald mobil
Betald mobil

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Samtrafikens ambition är att vara branschledande inom tre fokusområden: kollektivtrafikdata, branschstandarder och kombinerat resande. Vi samlar bland annat in och kvalitetssäkrar hela landets kollektivtrafikdata, samt gör den tillgänglig för alla. Samarbetet skapar mervärde för branschen.


Kvalitativa data är fundamentet för goda branschstandarder. Med standarder skapas smidiga lösningar för kombinerat resande. Samtrafiken och partners samarbetar för att landets aktörer ska följa branschpraxis inom biljett- och betalstandarder.


I din roll som IT-projektledare kommer du ha en viktig roll i arbetet att säkra standardiseringsarbetet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Samtrafiken har 35 kollegor som är redo att hälsa dig varmt välkommen till deras gemenskap. Du kommer att ingå i leveransavdelningen och gruppen projekt och förvaltning där 9 personer ingår. Utöver projektmedlemmarna kommer du att ha ett nära samarbete med våra trafikdataspecialister, förvaltningsorganisationen och avdelningen Kommunikation och marknad.

Madelene Hjelte blir din närmaste chef och hon kommer att ge dig stort förtroende och handlingsutrymme att driva projekt för att säkerställa att Samtrafiken är branschledande inom sina fokusområden.

MER OM DIG

Vi söker dig som är en erfaren IT-Projektledare som känner dig trygg med att driva större och mindre projekt självständigt. Vidare är du strukturerad och har förmåga att effektivt driva flera projekt parallellt.


För att komma till din rätt oss så gillar du att samarbeta med andra och tar dig an nya projekt med nyfikenhet och engagemang.


Ett plus är såklart ett intresse för den kollektiva resan. Har du drivit utveckling av branschstandarder är det också meriterande.

Alla lediga jobb