TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

IT-support till Euro Accident i Mörby C

Vill du av att jobba med support hos en utmanare på försäkringsmarknaden som ligger i framkant gällande digitalisering. Sök idag!I

Hos Euro Accident vill man ligga i framkant i tekniken, dom har allt in-house och letar efter motiverade tekniker som vill utvecklas i samma takt som bolaget. IT är centralt hos Euro Accident, så du skulle jobba nära verksamheten och utvecklarna.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Euro Accident har funnits sedan 1996, dom finns än så länge på fem orter med cirka 250 anställda. Har du ett starkt tekniskt intresse finns det stora möjligheter, din fokus kommer vara på inom användarsupport på plats och via telefon och mail. Du bör lockas av en bred roll. Hos Euro Accident är gemenskapen med kollegorna och en genuin kultur präglad av omtanke, handlingskraft och nytänkande är det som gör att våra medarbetare trivs, har kul och mår bra på jobbet.

Dom har också ett stort fokus på medarbetarnas hälsa och välmående och strävar efter att du ska kunna få, och välja, en sund balans mellan arbete och privatliv. Utöver pension och försäkring innehåller vårt omfattande förmånspaket bland annat ett generöst friskvårdsbidrag, träning på arbetstid, hälsoscreening, sjukvårdsförsäkring och samtalsstöd för privata och arbetsrelaterade problem.

Sedan 2016 är Euro Accident certifierade som en utmärkt arbetsplats, Great Place to Work. Dom har som långsiktigt mål att bli Sveriges attraktivaste arbetsgivare och samarbetar här med företaget Great Place to Work för att kontinuerligt kunna mäta och förbättra våra insatser som arbetsgivare.

Friskvård
Friskvård
Ny teknik
Ny teknik
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

För att du ska matcha så väl som möjligt hos Euro Accident bör du ha erfarenhet av:

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

IT-avdelningen består av 20 personer där hälften är utvecklare. Då Drift och supporten jobbar väldigt nära är det viktigt att du har ett prestigelöst tankesätt, och gilla bredden som det innebär.

På sikt kommer du att vara med och arbeta med projekt.

VEM ÄR DU?

Det viktigaste du behöver ha i ryggsäcken är att du har någon erfarenhet av IT-support.
Du har ett starkt tekniskt intresse, och en vilja att ligga i framkant.
Du kommer att hamna på en arbetsplats där det är högt i tak och miljön ligger i framkant.
Körkort är meriterande.

Alla lediga jobb