TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

IT-support till Fleet 101 i Stockholm

Vill du arbeta som supporttekniker med IT-support där du får bredda din kompetens inom IT? Välkommen med din ansökan!

Fleet 101 som utvecklar det marknadsledande verksamhetssystemet K2 för transportbranschen utökar sin helpdesk och söker nu ytterligare en kollega till teamet på IT-support! Vill du jobba som IT-support med EDI-integrationer i ett uppskattat och omväxlande arbete där du får både det tekniska och sociala på daglig basis? Vill du växa i mötet med andra människor så kommer du att trivas här! Här kommer du få lösa ärenden i både First line och Second line. Sök nu!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos Fleet 101 blir du en del av ett härligt team inom IT-support och har en central och uppskattad roll som supporttekniker med daglig kundkontakt. Du kommer in i en varierad roll där du får möjlighet att bredda din kompetens inom IT. Du kommer att arbeta med IT-support och EDI-integrationer direkt i kundens IT-system. Det innebär att du ser de positiva effekterna av ditt arbete i realtid. I den här tjänsten kommer du tillsammans med dina kollegor skapa möjligheter genom IT-support och integration att göra rutinarbete mer effektivt och att hjälpa IT-system att kommunicera med varandra! 

Betald mobil
Betald mobil
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Ny teknik
Ny teknik

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du arbetar i flera mindre IT-support projekt parallellt där löpande dialog med kunder och användarna av K2 är centralt. I rollen som IT-support och integrationskonsult kommer du att få:

Systemet har många möjligheter och du kommer att bli en kundorienterad problemlösare, där du utvecklas och utmanas på daglig basis!

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du är placerad på Fleet 101s kontor i fräscha lokaler vid Globen, Stockholm. Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt. Du har mycket kontaktytor även internt och arbetar i nära samarbete med support- och utvecklingsteamen.

VEM ÄR DU?

För den här tjänsten ser vi att du har ett starkt teknikintresse inom IT och tidigare erfarenhet av kundorienterade roller, exempelvis som koordinator / kundtjänst / IT-support.  Du kommer att få lära dig systemet på plats, så det krävs att du är analytiskt lagt, har lätt att förstå IT-struktur och nätverk och gillar att hitta lösningar. Har du kunskap av XSLT, XML, SQL, FTP och EDI-integrationer sedan tidigare är detta meriterande. 

Du har mycket kundkontakt i den här rollen och därför krävs det att du har en god känsla för service, är kommunikativ och lyhörd och gillar att hitta effektiva och smarta lösningar till kundernas behov. Du gillar att arbeta självständigt och kan prioritera ditt arbete, men är också mån om att ha ett väl fungerande samarbete internt och externt. Då K2 vänder sig till transportbranschen är det meriterande om du har erfarenhet inom det. 

Är den här jobbannonsen en beskrivning av dig och vad du önskar för ditt nästa karriärsteg inom IT-.support? Skicka in din ansökan nu!

Alla lediga jobb