TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

IT tekniker on site till vår kund i Huskvarna!

Vill du jobba på ett stort internationellt bolag i Huskvarna? Sök då jobbet som IT tekniker On Site!

Vill du utveckla dina kunskaper inom teknik och IT på ett välkänt stort företag inom produktion? Här är ett spännande uppdrag för dig som gillar att arbeta med människor och hjälpa dem i sitt vardagliga arbete!

Vi söker nu en IT tekniker med bred erfarenhet för en spännande roll till en av våra kunder i Huskvarna. Här får du chansen att arbeta med problemlösning inom både mjuk- och hårdvara. Arbetet sker till största delen On Site ute hos kund. Någon resa till andra siter kan förekomma.

Uppdraget startar i början av december och pågar fram till slutet av maj. Vi tillämpar ett löpande urval under veckan och ser gärna att du skickar in din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Centralt kontor
Centralt kontor
Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I denna roll kommer du att ingå i kundens On Site team och jobba dedikerat mot fabriks support. Dina arbetsuppgifter kommer att vara följande:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Uppdraget innebär att du kommer ingå i vår bemanningsverksamhet där du blir anställd av TNG och arbetar som konsult. För oss på TNG är det också oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

VEM ÄR DU?

Till denna tjänst söker vi dig som har ett stort intresse för teknik och har gedigen erfarenhet inom IT och tycker om problemlösning. Du trivs med att vara social och ge service samt är en ansvarstagande person med en god struktur. Du jobbar bra självständigt såväl som med andra. Vi ser att du besitter följande kunskaper:

Alla lediga jobb