TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

IT-tekniker till ett transportföretag i Göteborg

Är du lösningsorienterad och har ett IT intresse? Just nu söker TNG en IT tekniker till ett företag i Göteborg! Ansök redan idag!

I denna spännande roll kommer du vara företagets främsta IT support och ge intern service till dina kollegor. Här kommer du också dagligen hantera IT-infrastruktur och ta ansvar för att lösa incidenter och förfrågningar från deras organisation

Företaget erbjuder logistiktjänster, allt ifrån komplexa lösningar till de större industrierna i Europa. Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss är du en viktig medarbetare som gör skillnad. Vi vet att det är din expertis och intresse för teknik som leder till framgång. Vi vet också att du jobbar bättre med en trygg anställning; kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som supporttekniker inom IT kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av att ge teknisk support via telefon och mail till användare. Det kan exempelvis innebära:

Värt att veta

Som IT tekniker kommer du arbeta på 5 olika kontor runt om i Göteborg där du under tre dagar vecka stöttar upp med din tekniska hjälp. Det finns redan i dag fyra personer som supporterar och nu behöver det utöka supporten. Detta uppdraget är på deltid och fram till årsskiftet. 

Våra förväntningar

För att lyckas som It support behöver du:

Alla lediga jobb