TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

IT-tekniker till kund i Stockholm

Vill du arbeta med service och brinner för IT- problem. Vi söker en IT-tekniker för kunds räkning i Stockholm.

Nu söker vid dig som gillar att arbeta med människor och hjälpa dem i sitt vardagliga arbete. Hos vår kund kommer du få möjligheten att utveckla dina kunskaper inom teknik och service på ett världsledande företag i sin bransch. Läs mer och sök redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos vår kund finner du en intressant och utvecklande miljö med mycket goda möjligheter till personlig utveckling och stor variation i dina arbetsuppgifter. Här kommer du bli en viktig del i en spännande och växande organisation. Du kommer att arbeta i en rörlig miljö och leverera förstklassig support till vår kunds användare.

Du kommer också att få möjlighet att kunna öka din efterfrågan på arbetsmarknad i framtiden då du kommer få möjlighet att utveckla dina kunskaper inom teknik och service. 


Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer bland annat att arbeta med hands on IT-problemlösning. Det kommer vara arbetsuppgifter som:

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Hos vår kund kommer du att få jobba på huvudkontoret, nära användarna med varierade tekniska ärenden som möter din kompetens. 

Det här är ett uppdrag på 2-3 månader där du under perioden kommer att vara anställd hos TNG och jobba som konsult hos kunden. Du kommer att rapportera direkt till IT Direktören på plats.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har goda kunskaper och en vilja att utvecklas inom de flesta av följande områden:

 

Som komplement till ovan har du tidigare erfarenhet som IT-tekniker, du inneha bred kunskap inom generell IT-drift och gärna även erfarenhet från andra områden. Det viktigaste är inte att du fullt ut behärskar de områden som nämns ovan, utan att du har en hög servicevilja, samt ambitionen att driva din egen utveckling.

Alla lediga jobb