TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

IT – Tekniker för uppdrag hos Ovako i Boxholm

Ovakos IT-avdelning söker nu en IT-tekniker med placeringsort Boxholm för ett konsultuppdrag med start omgående. Läs mer nedan!

Nu söker vi dig som gillar att arbeta med människor och hjälpa dem i sitt vardagliga arbete, här har du chansen att arbeta i en rörlig miljö och leverera förstklassig support till vår kunds användare. Vi söker nu för Ovakos räkning en IT - tekniker som kan starta detta konsultuppdrag omgående hos deras IT - avdelning i Boxholm. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos Ovako är det god kamratanda, fartfyllt och dem besitter stor organisatorisk drivkraft. Som konsult hos oss på TNG med placering hos Ovako erbjuds du:


- Möjlighet att arbeta i en dynamisk miljö med engagerade och erfarna medarbetare
- Stort eget ansvar och frihet i hur du löser dina arbetsuppgifter
- Bygga på din erfarenhet- och kunskapsbank 

Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

På detta konsultuppdrag som IT-tekniker arbetar du främst mot Ovakos verksamhet i Boxholm, men även vid behov över ortsgränserna i en teknikgrupp som tillsammans säkerställer att Ovakos IT-plattform förvaltas och utvecklas. Du har daglig kontakt med kunder och förväntas arbeta operativt med Ovakos IT infrastrukturmiljö, med fokus på server-produkter från Microsoft, HPE, VMWARE och Symantec, som är de större leverantörerna av Ovakos IT infrastruktur.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är inledningsvis ett konsultuppdrag via oss på TNG, men för rätt person finns chans till överrekrytering. Tänkt start är omgående med placering i Boxholm, men du ska även vid behov arbeta över ortsgränserna, vilket inkluderar Smedjebacken, Hällefors och Hofors. Arbetstiderna är måndag till fredag 07.30-16.30. Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.


VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en god kommunikativ förmåga och är utåtriktad  då arbetsuppgifterna innebär många kontakter inom den globala IT-avdelningen, men också med leverantörer och användare. Eftersom de arbetar i team förväntas du dela med dig av dina erfarenheter och ta del av andras. Du är kreativ, strukturerad och handlingskraftig med god förmåga att slutföra arbetsuppgifter.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, men för att lyckas i rollen ser vi att du även har: 

Alla lediga jobb