TNG
IT-tekniker till välkänt Spelbolag

IT-tekniker till välkänt Spelbolag

Du får jobba som IT-Tekniker hos ett företag som är ett välkänt Spelbolag med hela världen som sin spelplan.

Uppdragsgivare TNG IT Digital
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-10-10
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
John Alm
Vi jobbar med arbetspsykologiska tester för att lyfta din potential. Objektivt och fördomsfritt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

John Alm

0728530996

Du får jobba som IT-Tekniker hos ett företag som är ett välkänt Spelbolag med hela världen som sin spelplan.

Motiveras du av teknik i framkant, avancerad användarsupport med utvecklingsmöjligheter? Ser du din framtida karriär inom IT-support / IT-tekniker / Supporttekniker inom en teknikdriven organisation. Gillar du dessutom kontakt med användarna, varierade tekniska ärenden, då är det här en roll för dig!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som supporttekniker kommer du dagligen arbeta med tekniska ärenden från interna användare. Du kommer ha en nära kontakt med användarna på Stockholmskontoret. Du kommer vara en uppskattad kollega i ett tight team om 6 personer där teamkänsla, engagemang och användarfokus är gemensamma intressen.

 

Användarna du kommer ha kontakt med har en hög kunskap inom IT och delar också intresset för teknik. I huvudsak handlar arbetet om klientsupport, men om du har kunskap på serversidan kan du även få arbeta med det på sikt. Rollen är bred och du kommer på sikt få chansen att utvecklas vidare inom områden du brinner för inom IT.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer bland annat
- Supportera användare som du möter både onsite och digitalt via mail
- Administrera användare i AD
- Felsöka, installera och konfigurera hårdvara och mjukvara på klientnivå
- Byta komponenter på hårdvara

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Nu söker vi en supporttekniker till Stockholmskontoret. Du kommer rent organisatoriskt tillhöra IT-avdelningen som består av 6 personer på Stockholmskontoret. Tillsammans supporterar de över 1000 användare. De ansvarar också för serverdrift, nätverk och användarsupport

Du kommer arbeta i helt nyrenoverade lokaler på Södermalm i Stockholm, med motiverade kollegor som delar intresset för teknik.

Tjänsten ingår i vår bemanningsverksamhet, vilket innebär att du kommer bli anställd av TNG men arbetar hos vår kund. För rätt person finns på sikt goda möjligheter att bli anställd direkt av vår kund.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av IT support. Vi ser gärna att du har erfarenhet av både support över mail samt onsite.

Du har erfarenhet av:

  • MS Windows 10
  • Klientsupport både hårdvara / mjukvara
  • Installationer av nya datorer
  • Active Directory, kontohantering
  • Arbeta i ärendehanteringssystem

Du talar både svenska och engelska flytande då båda språken används på arbetsplatsen. Som person är du en högt motiverad, driven och teknikintresserad person. Du är utåtriktad, trivs med den sociala kontakten med användarna då du kommer vara ITs ansikte utåt för användarna. Du bör vara noggrann och värdera struktur och precision i ditt arbete då det ibland är hög belastning. Du trivs också med att ta egna initiativ, ser charmen i problemlösning och ständigt strävar efter att utvecklas vidare.

TNG IT Digital

TNG IT Digital

TNG IT Digital är specialister på bemanning och rekrytering inom digital utveckling och support & drift. Vi är en del av TNG, det bemannings- och rekryteringsföretaget som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

Uppdragsgivare TNG IT Digital
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-10-10
John Alm
Vi låter din potential och kompetens avgöra din framtid, inte magkänsla eller fördomar.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

John Alm

0728530996

Räkna ut avståndet till jobbet

Västra järnvägsgatan 15