TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

IT-tekniker till välkänt Spelbolag

Du får jobba som IT-Tekniker hos ett företag som är ett välkänt Spelbolag med hela världen som sin spelplan.

Motiveras du av teknik i framkant, avancerad användarsupport med utvecklingsmöjligheter? Ser du din framtida karriär inom IT-support / IT-tekniker / Supporttekniker inom en teknikdriven organisation. Gillar du dessutom kontakt med användarna, varierade tekniska ärenden, då är det här en roll för dig!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som supporttekniker kommer du dagligen arbeta med tekniska ärenden från interna användare. Du kommer ha en nära kontakt med användarna på Stockholmskontoret. Du kommer vara en uppskattad kollega i ett tight team om 6 personer där teamkänsla, engagemang och användarfokus är gemensamma intressen.

 

Användarna du kommer ha kontakt med har en hög kunskap inom IT och delar också intresset för teknik. I huvudsak handlar arbetet om klientsupport, men om du har kunskap på serversidan kan du även få arbeta med det på sikt. Rollen är bred och du kommer på sikt få chansen att utvecklas vidare inom områden du brinner för inom IT.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer bland annat
- Supportera användare som du möter både onsite och digitalt via mail
- Administrera användare i AD
- Felsöka, installera och konfigurera hårdvara och mjukvara på klientnivå
- Byta komponenter på hårdvara

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Nu söker vi en supporttekniker till Stockholmskontoret. Du kommer rent organisatoriskt tillhöra IT-avdelningen som består av 6 personer på Stockholmskontoret. Tillsammans supporterar de över 1000 användare. De ansvarar också för serverdrift, nätverk och användarsupport

Du kommer arbeta i helt nyrenoverade lokaler på Södermalm i Stockholm, med motiverade kollegor som delar intresset för teknik.

Tjänsten ingår i vår bemanningsverksamhet, vilket innebär att du kommer bli anställd av TNG men arbetar hos vår kund. För rätt person finns på sikt goda möjligheter att bli anställd direkt av vår kund.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av IT support. Vi ser gärna att du har erfarenhet av både support över mail samt onsite.

Du har erfarenhet av:

Du talar både svenska och engelska flytande då båda språken används på arbetsplatsen. Som person är du en högt motiverad, driven och teknikintresserad person. Du är utåtriktad, trivs med den sociala kontakten med användarna då du kommer vara ITs ansikte utåt för användarna. Du bör vara noggrann och värdera struktur och precision i ditt arbete då det ibland är hög belastning. Du trivs också med att ta egna initiativ, ser charmen i problemlösning och ständigt strävar efter att utvecklas vidare.

Alla lediga jobb