TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

JavaScript-Utvecklare till SVT Play i Stockholm

Är du vår nästa innovativa JavaScript-utvecklare i webbteamet på SVT Play i Stockholm?

Hos oss på SVT Play kommer du som utvecklare att jobba med en välkänd produkt som uppskattas av över 1,5 miljoner användare i veckan. Du blir en del av ett självorganiserande team med stor inverkan på produkten och utrymme för teknisk innovation.

VI ERBJUDER DIG

Som utvecklare hos oss på SVT Play kommer du att jobba med modern webbutveckling på riktigt, med JavaScript, Node och React. Hos oss kommer du få skapa en riktigt bra produkt för våra användare med teknik i framkant. Här blir du en del av vår moderna, snabbrörliga och innovativa organisation där vi tror att de bästa lösningarna kommer från ett gott samarbete och en nyfikenhet på nya idéer. Tror du, liksom vi, på ett starkt tvärfunktionellt team då kommer du hitta hem hos oss! Utöver sprintarbetet kommer du få tid till din egen utveckling, ditt lärande och gemensamma labbdagar.

Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Ny Teknik
Ny Teknik
Centralt kontor
Centralt kontor
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Du kommer in i en spännande tid där vi bland annat utforskar nya möjligheter för våra dataflöden med GraphQL och formar vår framtida frontend-arkitektur.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du tillhör ett tvärfunktionellt team om sju personer inom utveckling, UX, AD och Produktägare. Vi jobbar tajt tillsammans i 2 veckors-sprintar, och vi har en härlig sammanhållning och stor passion för att utveckla vår produkt. Hos oss jobbar vi med mob- och parprogrammering i syfte att dela med oss och lära av varandra. Vi tror på ett starkt samarbete och transparens. Vi sitter tillsammans med samtliga team inom SVT Play i charmiga lokaler vid Gärdet.

MER OM DIG

För att passa i den här rollen ser vi att du är en person som gillar att jobba tillsammans med dina kollegor och har ett agilt mindset. Då vi jobbar nära varandra i vardagen uppskattar vi din förmåga att dela med dig av kunskap och att bidra med ett positivt förhållningssätt till förändring och andras åsikter.

Eftersom vårt team jobbar fullstack önskar vi att du har en förståelse och ett intresse för helheten med frontend-arkitektur. Vi ser också att du har erfarenhet av Node, React, HTML och CSS.

Alla lediga jobb