TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Jobb inom kundtjänst i Göteborg!

Brinner du för service och vill arbeta inom kundtjänst? Vi söker serviceinriktade medarbetare till uppdrag i Göteborg!

Är du en fena på att lösa problem samtidigt som du levererar service på hög nivå? Trivs du i en roll där du använder telefonen som främsta verktyg? Då vill vi komma i kontakt med dig för våra uppdrag inom kundtjänst!

Vi söker personer med olika erfarenheter och bakgrunder som vill jobba flexibla kundtjänst-tider!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi ger dig här möjligheten att arbeta inom spännande företag där du kan att utvecklas både som person och samtidigt öka din efterfrågan på arbetsmarknaden inför framtiden. Rollen som kundtjänstmedarbetare innebär att du blir en viktig person för organisationen genom ditt stora engagemang och ditt sinne för service.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som kundtjänsmedarbetare kommer du främst arbeta med att ta emot och hantera kunders ärenden via telefon eller mejl, som du sedan tillsammans med kunden löser på bästa sätt. Utöver detta tillkommer det ofta en del administrativa uppgifter samt andra arbetsuppgifter som kan variera beroende på uppdragsgivarens verksamhetsområde.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Hur långt ett uppdrag är och exakt vad som ingår i rollen varierar efter kundens behov. En del uppdrag kan dessutom leda till att du blir rekryterad av våran uppdragsgivare och blir då direkt anställd hos dem.

Det är viktigt för oss på TNG att värna om ditt välbefinnande som konsult och därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

VEM ÄR DU?

Som kundservicemedarbetare är det viktigt att ha en god känsla för vad bra service innebär och tycker om att komma på lösningar till olika problem. Du trivs med att jobba med människor, är öppen och kan lätt sätta dig in i kundens ärende. Det är viktigt att du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift då du kommer ha daglig kontakt med kunder via telefon och mail. Du ska även kunna hantera stress då det periodvis kan vara mycket att göra.

Du har arbetat med service i någon form och känner dig bekväm med att använda telefonen som främsta redskap i ditt arbete Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet inom kundtjänst, det absolut viktigaste är dock att du brinner för att ge kunder ett bemötande i världsklass.

Alla lediga jobb