TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Jobb inom kundtjänst till EnterCard i Stockholm

Vill du jobba med kundtjänst på EnterCard i centrala Stockholm? Vi söker nu 14 nya medarbetare. Sök redan idag!

Är du intresserad av kundservice och vill jobba på ett internationellt bolag? Trivs du med att guida kunder för att de ska få den bästa lösningen? Nu söker EnterCard flera nya stjärnor till sin kundtjänst i Stockholm. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som medarbetare i kundtjänsten på EnterCard får du jobba i ett härligt team på en spännande arbetsplats i centrala Stockholm. Du kommer att få en gedigen introduktionsutbildning som kommer att ge dig en stabil grund att bygga vidare på i din roll inom kundtjänst. Dessutom får du lära dig en hel del om betal- och kreditkortsprodukter, samt ekonomi- och finansieringslösningar.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du arbeta med kundservice inom områdena finans och ekonomi. Det innebär bl.a. att du kommer:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd hos TNG och jobbar ute hos vår kund. Tjänsten är på heltid med start antingen den 19-augusti eller den 9-e september och pågår till sista december med ev möjlighet till förlängning. Tjänsten inleds med utbildning i processer och system.

VEM ÄR DU?

Som person är du målinriktad och brinner för mötet med kunden och vill alltid överträffa deras förväntningar. Då arbetet utförs i olika system och innebär hantering av mycket information behöver du ha en problemlösande inställning samtidigt som du är noggrann och ansvarsfull. Du brinner för service och gilla att överträffa kundernas förväntningar.

Dessutom har du:

Alla lediga jobb