TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Jobb på finska, deltid inom finans i Stockholm

Vill du jobba med kundtjänst på deltid? Är du sugen på att utvecklas inom finans och samtidigt jobba på finska? Läs mer här!

Talar du finska och är intresserad av att komma in på ett spännande bolag inom finans? Gillar du att jobba inom ekonomi och trivs i en roll där kundrelationen är i fokus? Då kan det vara dig vi söker till en tjänst på deltid! Här får du möjlighet att utvecklas inom finans och ekonomi på ett internationellt finansbolag i Stockholm samtidigt som du får använda dig av finska i ditt dagliga arbete. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos vår kund blir du en del av ett öppet och välkomnande bolag som är måna om sina anställda och erbjuder goda möjligheter för kompetensutveckling. Du ingår i ett prestigelöst och hjälpsamt team där du får möjlighet att utvecklas och lära dig mer om finansbranschen. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som medarbetare inom Collection & Recovery kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att innebära:

Du kommer också att få stötta upp teamet med varierande ad hoc uppgifter.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen på deltid inom Collection & Recovery kommer du att sitta centralt i Stockholm och är en del av ett tight team som tillhör en större avdelning. Uppdraget är på deltid (20 h/vecka), därför ser vi gärna att du arbetar 2-3 heldagar i veckan. Arbetstiden är förlagd på kontorstider och uppdragets start är den 7 januari 2019. Uppdraget sträcker sig sedan fram till mars med goda möjligheter till förlängning.

VEM ÄR DU?

Till rollen söker vi dig med:

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av servicerelaterat och administrativt arbete där du kommit i kontakt med kunder på olika sätt för att du på ett smidigt sätt ska kunna ta dig an rollen.

Alla lediga jobb