TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Jobba deltid på ActiWay i Stockholm

Vi söker dig som vill jobba deltid, älskar att jobba med telefon och prata med nya människor till ActiWay i Stockholm. Sök nu!

Trivs du i en roll där du får jobba med prospektering och prata med nya människor? Gillar du att jobba strukturerat och driva på ditt egna arbete? Söker du dessutom ett flexibelt jobb på deltid? Perfekt! ActiWay söker dig som vill vara med och bidra till utvecklingen av deras kontaktnät genom att komplettera kontaktuppgifter i deras CRM-system. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I denna roll får du vara en del av ActiWay som är ett modernt tillväxtföretag som erbjuder en innovativ digital produkt för hantering av friskvårdsbidrag och andra hälsoförmåner. Du får en viktig roll för ActiWays framtida utveckling då du kommer att fokusera på att komplettera deras nätverk med kontaktuppgifter på intressanta kontaktpersoner. Här får du även möjligheten att självständigt driva detta projekt och utvecklas som person i en inspirerande miljö.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I denna roll kommer du att:

Du kommer att få en bra introduktion och underlag för att veta vilka företag du ska kontakta.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är ett uppdrag som är tänkt att starta så snart som möjligt och är beräknat att ta ca 60h som du tillsammans med ActiWay kommer att planera. Detta möjliggör det att arbetstiderna är flexibla. Tjänsten är placerad i mycket trevliga lokaler nära Odenplan med närhet till service och goda kommunikationer.

Du kommer att arbeta ute hos ActiWay som konsult via TNG under hela uppdragsperioden. För oss på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

VEM ÄR DU?

För att trivas i denna roll ser vi att du gillar att prata med nya människor, trivs att ha telefonen som närmsta verktyg och är professionell i ditt bemötande. Du kan jobba effektivt och strukturerat då du själv kommer att driva detta projekt. Har du tidigare jobbar i ett CRM-system är det meriterande. 

Alla lediga jobb