TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Jobba deltid på Fitness24Seven i Örebro

Fitness24Seven söker efter dig som gillar träning, sätter kunden i största fokus och vill arbeta deltid med service. Läs vidare!

Tycker du om att ta ansvar och arbeta självständigt? Har du ett intresse av träning och hälsa? Vill du jobba med kundservice där du får bygga många personliga relationer? Då är Fitness24Seven stället för dig! Nu söker vi efter en gymvärd/Site Responsible på deltid till anläggningen Svampen i Örebro. Sök redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som Site Responsible på anläggningen Svampen i Örebro kommer du att jobba i en miljö där träning och hälsa är i centrum. Fitness24Sevens vision är att erbjuda träningsmöjligheter som är tillgängligt, välkomnande och som alla har råd med.

Som Site Responsible får du ett varierande jobb där service är i fokus. Jobbet innebär mycket kontakt med människor, dels med dina kollegor men mest med gymmets medlemmar. Du kommer hjälpa medlemmarna med olika ärenden, både högt som lågt, där målet är att alla ska känna sig välkomna oavsett om man är van att träna eller om det är första gången personen är på ett gym.

Du kommer inledningsvis få en introduktion för din roll som Site Responsible. I början av anställningen blir du också tilldelad en egen Trainer som hjälper dig med allt från det praktiska men som även finns till hands om du har frågor eller funderingar kring jobbet. Under hela din anställning har du även möjligheten att ta del av Fitness24Seven utbildningsprogram. På Fitness24Seven har vi en god gemenskap och bra sammanhållning bland personalen där många även hittar på saker utanför arbetstid.

Du erbjuds en marknadsmässig lön med möjlighet till bonus samt gratis träningskort till alla Fitness24Sevens gym.

Bonus
Bonus
Friskvård
Friskvård
Gratis träning
Gratis träning
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Site Responsible kommer du att ansvara för driften på din gymanläggning Svampen i Örebro. Det innebär bland annat att:

Du planerar själv ditt arbete dagligen och veckovis, så att du hinner med både kundkontakt och administrativt arbete. Till din hjälp har du avstämningar med en area manager, och under introduktionen tar du del av vilka rutiner som du behöver ha koll på.

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Under dina arbetspass kommer du att jobba ensam på din gymanläggning Svampen i Örebro. Tjänsten är deltid på 40 % med arbetstider måndag till torsdag kl. 15.30 - 19.15. Tänkt start är så snart vi hittar rätt person. Du kommer att få en introduktion som ger dig en bra grund att bygga vidare på i rollen som Site Responsible.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som:

Har du tidigare arbetat med ett serviceinriktat jobb är det meriterande, men inget krav. Vi ser att du behärskar svenska flytande i tal och skrift och har en god förståelse för engelska i tal och skrift.

Vi tar inte emot ansökningar via email. Du söker istället jobbet enkelt via anvisad länk på eller till TNGs hemsida (www.tng.se/lediga-jobb).

Alla lediga jobb