TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Jobba extra med kundtjänst inom bank och finans

Söker du jobb på deltid och trivs i en kundservice-roll? Vi söker dig som vill jobba extra inom kundtjänst på bank i Stockholm!

Är du intresserad av bank och finans och söker ett extrajobb? Du kanske studerar, är pensionär, driver eget företag eller har en annan huvudsaklig sysselsättning? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi söker dig som vill jobba inom kundtjänst på en välkänd bank i Stockholm. Tjänsten är på deltid och du kommer att arbeta 2-3 dagar i veckan mellan 11.00-14.00. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du som är intresserad av bank och finans möjlighet att lära dig mer samtidigt som du utvecklas inom kundtjänst och kundbemötande. Du blir en del av ett innovativt företag där kundupplevelsen är i fokus. Som kundtjänstmedarbetare ingår du i ett härligt team där service och hjälpsamhet genomsyrar det dagliga arbetet.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är ett uppdrag på deltid där du jobbar cirka 2-3 pass i veckan mellan kl. 11.00-14.00. Uppdraget är tänkt att starta i början av april med en obligatorisk 2 veckors introduktionsutbildning på heltid och övergår sedan till tiderna ovan. Du kommer att arbeta i fräscha lokaler som ligger mitt i Stockholm City, precis vid Centralstationen och blir en del av ett glatt och välkomnande team! 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har:

Alla lediga jobb