TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Jobba heltid på fitness24seven i Malmö

Gillar du kundservice och vill kombinera detta med en flexibel roll inom hälsa och träning? Då är Fitness24Seven något för dig!

Gillar du att jobba med service och samtidigt har ett intresse för hälsa och träning? Trivs du med att sätta kunden i största fokus? Vill du ha en flexibel roll med mycket eget ansvar och varierande vardag där du får utvecklas som person? Nu Söker Fitness24Seven en ambulerande gymvärd på heltid till deras gymanläggningar i området kring Malmö. Sök redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som gymvärd på anläggningarna omkring Malmö kommer du att jobba i en miljö där träning och hälsa är i centrum. Fitness24Sevens vision är att erbjuda träningsmöjligheter som är tillgängligt, välkomnande och som alla har råd med.

Som gymvärd får du ett varierande jobb där service är i fokus. Jobbet innebär mycket kontakt med människor, dels med dina kollegor men mest med gymmets medlemmar. Du kommer hjälpa medlemmarna med olika ärenden, både högt som lågt, där målet är att alla ska känna sig välkomna oavsett om man är van att träna eller om det är första gången personen är på ett gym.

Du kommer inledningsvis få en introduktion för din roll som gymvärd. I början av anställningen blir du också tilldelad en egen Trainer som hjälper dig med allt från det praktiska men som även finns till hands om du har frågor eller funderingar kring jobbet. Under hela din anställning har du även möjligheten att ta del av Fitness24Seven utbildningsprogram. På Fitness24Seven har vi en god gemenskap och bra sammanhållning bland personalen där många även hittar på saker utanför arbetstid.

Du erbjuds en marknadsmässig lön med möjlighet till bonus samt gratis träningskort till alla Fitness24Sevens gym.

Bonus
Bonus
Friskvård
Friskvård
Gratis träning
Gratis träning
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som gymvärd kommer du att ansvara för driften på gymanläggningarna omkring Malmö. Det innebär bland annat att:

Du planerar själv ditt arbete dagligen och veckovis, så att du hinner med både kundkontakt och administrativt arbete. Till din hjälp har du avstämningar med en area manager, och under introduktionen tar du del av vilka rutiner som du behöver ha koll på.

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Under dina arbetspass kommer du att jobba ensam eller tillsammans med en kollega på anläggningarna i Malmö. Du kommer vid behov även åka till andra anläggningar i Skåne såsom Trelleborg, Landskrona, Helsingborg eller Kristianstad. Tjänsten är heltid på 100% med arbetstider Måndag till Fredag kl. 11:30 - 19:15. Tänkt start är omgående. Detta är en tjänst som ambulerande gymvärd vilket innebär att du varje morgon får reda på vilken anläggning du ska jobba på under dagen. Du kommer att få en introduktion som ger dig en bra grund att bygga vidare på i rollen som gymvärd.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som:

Har du tidigare arbetat med ett serviceinriktat jobb är det meriterande, men inget krav. Vi ser att du behärskar svenska flytande i tal och skrift och har en god förståelse för engelska i tal och skrift.

Vi tar inte emot ansökningar via email. Du söker istället jobbet enkelt via anvisad länk på eller till TNGs hemsida (www.tng.se/lediga-jobb).

Alla lediga jobb