TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Jobba heltid på Fitness24Seven i Malmö Nydala

Fitness24Seven söker efter dig som tycker service är kul och är intresserad av hälsa och träning! Läs mer och sök idag.

Tycker du om att skapa relationer genom att ge en god service? Tycker du även att träning och hälsa är kul? Perfekt! På Fitness24Seven får du kombinera detta i rollen som Gymvärd/Site Responsible på deras gymanläggning i Malmö Nydala. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som Site Responsible kommer du att jobba i en miljö där träning och hälsa är i centrum. Fitness24Sevens vision är att erbjuda träningsmöjligheter som är tillgängligt, välkomnande och som alla har råd med.

Som Site Responsible får du ett varierande jobb där service är i fokus. Jobbet innebär mycket kontakt med människor, dels med dina kollegor men mest med gymmets medlemmar. Du kommer hjälpa medlemmarna med olika ärenden, både högt som lågt, där målet är att alla ska känna sig välkomna oavsett om man är van att träna eller om det är första gången personen är på ett gym.

Du kommer inledningsvis få en introduktion för din roll som Site Responsible. I början av anställningen blir du också tilldelad en egen Trainer som hjälper dig med allt från det praktiska men som även finns till hands om du har frågor eller funderingar kring jobbet. Under hela din anställning har du även möjligheten att ta del av Fitness24Seven utbildningsprogram. På Fitness24Seven har vi en god gemenskap och bra sammanhållning bland personalen där många även hittar på saker utanför arbetstid.

Du erbjuds en marknadsmässig lön med möjlighet till bonus samt gratis träningskort till alla Fitness24Sevens gym.

Bonus
Bonus
Friskvård
Friskvård
Gratis träning
Gratis träning
Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Site Responsible kommer du att ansvara för driften på din gymanläggning. Det innebär bland annat att:

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Under dina arbetspass kommer du att jobba ensam eller tillsammans på din gymanläggning Malmö Nydala. Tjänsten är heltid vilket innebär 40 h/v med arbetstider måndag till fredag kl. 11.30-19.15. Du kommer att få en introduktion som ger dig en bra grund att bygga vidare på i rollen som Site Responsible.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som

Har du tidigare arbetat med ett serviceinriktat jobb är det meriterande, men inget krav. Vi ser att du behärskar svenska flytande i tal och skrift och har en god förståelse för engelska i tal och skrift.

Alla lediga jobb