TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Jobba heltid på Fitness24Seven i Västerås

Fitness24Seven söker efter dig som vill jobba som operativt platsansvarig på deras plus-gym i Västerås. Läs mer och sök idag.

Gillar du service, vill jobba i en roll med mycket eget ansvar och är intresserad av träning? Har du tidigare erfarenhet av personalansvar och är mogen att axla rollen som platschef på Fitness24Sevens plus-gym i Västerås? Perfekt! Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som platschef på Fitness24Seven i Västerås får du vara en del av Sveriges mest snabbväxande gymkedja där alla är välkomna. Här får du vara med på en spännande resa mot deras nya Gym 2.0.
I rollen som platschef kommer du att jobba i en varierande roll där du har ett helhetsansvar för Fitness24Sevens plus-gym i Västerås. Detta innebär att du får leda och coacha dina medarbetare till att leverera service på högsta nivå till Fitness24Sevens medlemmar. Här får du dels arbeta med planering för anläggningen samtidigt som du jobbar operativt där du bemöter och hjälper medlemmarna.

Bonus
Bonus
Friskvård
Friskvård
Gratis träning
Gratis träning
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som platschef kommer du att:

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Under dina arbetspass kommer du att jobba tillsammans med flera kollegor som du har personalansvar över. Tjänsten är på heltid vilket innebär 40 h/v, måndag-torsdag 12:15 - 20:15, varannan fredag 12:15 - 18:15 och varannan lördag 09:15 - 16:15. Detta för att kunna ha bra kontroll över verksamheten.

Tänkt start för tjänsten är i mitten på januari och inleds med en introduktionsutbildning vilket ger dig en bra grund för rollen som platschef.

VEM ÄR DU?

Vi söker efter dig som har tidigare erfarenhet av att leda andra människor där du haft personalansvar. För att kunna leda och coacha dina medarbetare ser vi att du är trygg i ditt ledarskap och har en god förmåga att bygga relationer. Du jobbar effektivt, organiserat och självständigt då du har ansvar för att gymanläggningen skall fungera. Du har en god förmåga att anpassa dig efter alla typer av människor, både när det gäller dina egna medarbetare, men även för att medlemmarna ska känna sig bekväma och välkomna.

Vi ser att du behärskar svenska flytande i tal och skrift och har en god förståelse för engelska i tal och skrift.

Vi tar inte emot ansökningar via email. Du söker istället jobbet enkelt via anvisad länk på eller till TNGs hemsida (www.tng.se/lediga-jobb).

Alla lediga jobb