TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Jobba heltid på Fitness24Sevens nya gym i Göteborg

Nu har du chansen att vara en del av Fitness24Sevens nya gym i Kviberg. Brinner du för service och sätter kunden i fokus? Sök nu!

Fitness24Seven öppnar upp en ny anläggning i Kviberg, Göteborg, och söker nu en gymvärd på heltid som även kommer att vara med att jobba inför premiäröppningen av anläggningen! Har du ett intresse för träning och hälsa? Trivs du i en roll där fokus är på service och relationsskapande? Perfekt! På Fitness24Seven får du kombinera detta i rollen som gymvärd. De söker nu till sin anläggning Kviberg i Göteborg en gymvärd på heltid. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som gymvärd på anläggningen Kviberg i Göteborg kommer du att jobba i en miljö där träning och hälsa är i centrum. Fitness24Sevens vision är att erbjuda träningsmöjligheter som är tillgängligt, välkomnande och som alla har råd med.

Som gymvärd får du ett varierande jobb där service är i fokus. Jobbet innebär mycket kontakt med människor, dels med dina kollegor men mest med gymmets medlemmar. Du kommer hjälpa medlemmarna med olika ärenden, både högt som lågt, där målet är att alla ska känna sig välkomna oavsett om man är van att träna eller om det är första gången personen är på ett gym.

Du kommer inledningsvis få en introduktion för din roll som gymvärd. I början av anställningen blir du också tilldelad en egen Trainer som hjälper dig med allt från det praktiska men som även finns till hands om du har frågor eller funderingar kring jobbet. Under hela din anställning har du även möjligheten att ta del av Fitness24Seven utbildningsprogram. På Fitness24Seven har vi en god gemenskap och bra sammanhållning bland personalen där många även hittar på saker utanför arbetstid.

Du erbjuds en marknadsmässig lön med möjlighet till bonus samt gratis träningskort till alla Fitness24Sevens gym.

Bonus
Bonus
Friskvård
Friskvård
Gratis träning
Gratis träning
Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som gymvärd kommer du att ansvara för driften på din gymanläggning Kviberg i Göteborg. Det innebär bland annat att:

För rätt person finns det även möjlighet att hålla enkla träningspass på gymmet med cirka 6-8 medlemmar åt gången. Du kommer då visa enkla basövningar som medlemmarna gör i cirkel i en lättsam och avslappnad atmosfär. Du kommer få en grundlig utbildning av Fitness24Seven och vara med på pass själv innan du håller egna pass.

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Du planerar själv ditt arbete dagligen och veckovis, så att du hinner med både kundkontakt och administrativt arbete. Till din hjälp har du avstämningar med en area manager, och under introduktionen tar du del av vilka rutiner som du behöver ha koll på.

Under dina arbetspass kommer du att jobba ensam på din gymanläggning Kviberg i Göteborg. Tjänsten är heltid vilket innebär 40 h/v med arbetstider måndag till fredag kl. 11.30 - 19.15. Tänkt start är 27 januari 2020. Du kommer att få en introduktion som ger dig en bra grund att bygga vidare på i rollen som gymvärd.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som:

Har du tidigare arbetat med ett serviceinriktat jobb är det meriterande, men inget krav. Vi ser att du behärskar svenska flytande i tal och skrift och har en god förståelse för engelska i tal och skrift.

Vi tar inte emot ansökningar via email. Du söker istället jobbet enkelt via anvisad länk på eller till TNGs hemsida (www.tng.se/lediga-jobb).

Alla lediga jobb