TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Jobba med administration på Swedbank Finans

Har du ett intresse av administration och vill lära dig mer? Då är Swedbank Finans något för dig. Sök redan idag!

Vill du ta chansen att lära dig mer om leasing, finans och administration? Vill du bidra till att leverera service i världsklass? Teamet inom administration på Swedbank Finans söker en ny kollega! Detta är en möjlighet för dig som vill utvecklas inom administration och lära dig mer om finansiella lösningar och billeasing hos en av Sveriges största banker. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som administratör på Swedbank Finans kommer du att ha en viktig roll hos en av Sveriges storbanker. Här kommer du att får verka i ett högt tempo och vara i en lärorik och utvecklande miljö. Du kommer få en grundlig upplärning och kontinuerlig uppföljning av ditt arbete och ingår i ett välfungerande team om 10 personer där hjälpen alltid finns nära till hands.

Swedbank Finans erbjuder heltäckande leasinglösningar för företag över hela Sverige där du kommer ha en viktig roll för att administrationen av ex. avtal ska bli så bra som möjligt och arbeta aktivt med att skapa nöjda kunder. Swedbank Finans har en tydlig vision om ett bemötande som alltid utgår från värderingarna – enkel, öppen och omtänksam.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som administratör på Swedbank Finans kommer du att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är ett konsultuppdrag på heltid med kontorstider måndag till fredag. Tänkt start är omgående och uppdraget förväntas pågå till 31 mars 2019, med möjlighet till förlängning. Du kommer att sitta i fräscha lokaler på Swedbanks huvudkontor i Stockholm (Sundbyberg).

VEM ÄR DU?

Till den här rollen söker vi dig som:

Alla lediga jobb