TNG
Jobba med administration som konsult hos oss!

Jobba med administration som konsult hos oss!

Nu söker vi administratörer till vårt konsultnätverk i Stockholm. Vi på TNG fokuserar fördomsfritt på din potential!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2020-04-05
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Hanna Sjöberg
Följ din ansökan så att du får uppleva hur en fördomsfri rekrytering ska gå till. På riktigt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Hanna Sjöberg

0706600325

Nu söker vi administratörer till vårt konsultnätverk i Stockholm. Vi på TNG fokuserar fördomsfritt på din potential!

Vi ser ett behov hos våra kunder av duktiga administratörer i Stockholm. Som konsult på TNG kan du välja en karriär inom administration utifrån dina behov; heltid eller deltid, korta uppdrag på några veckor eller samma arbetsplats i flera år.

Du får möjlighet att testa nya arbetsuppgifter, lära känna olika företag och inte minst utvecklas inom olika branscher. Du kan alltid räkna med en trygg anställning, ett schysst företag och kollektivavtal i ryggen. Varmt välkommen med din ansökan idag!

VI ERBJUDER DIG

VI ERBJUDER DIG

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra egna kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Dessutom erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

 • Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".
 • Du blir personligen stöttad och peppad av din egen konsultchef – allt för att du ska få utvecklande uppdrag på trivsamma arbetsplatser.
 • Som konsult hos oss på TNG blir du en del av ett nätverk med andra TNG-konsulter inom kundservice. Här får du också möjlighet att utbyta erfarenheter och träffa andra konsulter på sociala aktiviteter som vi återkommande arrangerar.
DINA ARBETSUPPGIFTER

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som administratör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av att administrera och dokumentera uppgifter hos en av våra uppdragsgivare. Det kan exempelvis innebära:

 • Ta emot, hantera och bekräfta kunders ordrar, fakturor och leveranser
 • Följa upp arbetsflöden genom kommunikationen internt och externt
 • Verifiera uppgifter mellan olika system, notera avvikelser och uppdatera till aktuell information
 • Koordinera möten, föra anteckningar och ladda upp dokument och data i affärssystem
 • Registrering av inkommande material, ta fram rapporter samt hantera listor
SÅ FUNKAR DET ATT VARA KONSULT HOS TNG

SÅ FUNKAR DET ATT VARA KONSULT HOS TNG

Som medarbetare på TNG är du värdefull. Du blir inte en anställd i mängden på ett gigantiskt bolag, utan en uppskattad person som är helt avgörande för vår framgång. Vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering och bemanning och tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din kompetens, motivation och potential som spelar roll – inget annat!

Vi hjälper dig att hitta spännande uppdrag som stärker det bästa du har – din kompetens. Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss, men har din arbetsplats hos någon av våra kunder. Självklart är du del av gemenskapen på företaget, får en introduktion som nyanställd och har en arbetsledare som hjälper dig på plats, samt en konsultchef från TNG som stöttar på distans.

Hos oss kan du arbeta med administration inom en mängd olika branscher; bank- och finans, tillverkningsindustrier, utbildningsföretag, servicesektorn, företag inom försäljning, teknisk utveckling och marknadsföring. På många av våra kunders arbetsplatser har vi bemannat hela team, andra gånger arbetar du sida vid sida med företagets egen personal. Dessutom är det inte ovanligt att våra konsulter blir erbjudna fast anställning på företaget efter uppdragets slut.

OM DIG

OM DIG

För att lyckas som administratör och konsult behöver du:

 • Ha arbetat med någon typ av administration tidigare, kanske som kundtjänstmedarbetare, administratör, kontorsassistent, ordermottagare eller handläggare.
 • Ha vana av MS Office-paketet och vara en snabb datoranvändare
 • Vara noggrann och ta ansvar för dina arbetsuppgifter, då det är många som förlitar sig på din administrativa förmåga.
 • Eftersom du kommer att ha mycket kontakt med kunder är det viktigt att du har en god kommunikationsförmåga
TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett värderingsstyrt företag. Vi drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte tomma ord som en reklambyrå tagit fram, utan ett arbete som vi gemensamt på TNG arbetat fram över tid. Hos oss är du en viktig medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Välkommen till TNG – här arbetar vi med fördomsfri rekrytering och bemanning – på riktigt!

TNG Group AB
Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-04-05
Hanna Sjöberg
Vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön när vi rekryterar fördomsfritt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Hanna Sjöberg

0706600325

Räkna ut avståndet till jobbet

Pyramidvägen 7