TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Jobba extra med analys hos Actiway i Stockholm

ActiWay i Stockholm söker dig som är vass i Excel och vill arbeta deltid med analys av data för att skapa rapporter. Sök idag!

Vill du arbeta extra och utvecklas inom analys och sammanställning av data samt skapa flertalet rapporter? Trivs du att självständigt få driva ditt egna arbete? Nu söker ActiWay i Stockholm dig som vill arbeta heltid eller deltid som marknadsassistent för ett projekt. Vi ser fram emot din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

ActiWay är ett modernt tillväxtföretag som erbjuder en innovativ digital produkt för hantering av friskvårdsbidrag och andra hälsoförmåner. Just nu står de inför ett projekt där de vill sammanställa data utifrån olika infallsvinklar för att kunna nyttja den i flertalet sammanhang, och det är här du blir en viktig spelare. Här kommer du även att får möjligheten att självständigt styra ditt arbete vilket gör att det är flexibelt.

TNG blir din arbetsgivare och du kommer att arbeta hos ActiWay som konsult. Detta innebär att du ingår i ett kollektivavtal och omfattas av olika attraktiva villkor samt erbjudanden som lön, semester, försäkringar och friskvårdsbidrag.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som marknadsassistent kommer du arbeta med att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är ett uppdrag som startar omgående och beräknas att pågå i 1-2 månader beroende på om du jobbar heltid eller deltid. Då du själv driver detta projekt kommer du tillsammans med ActiWay kunna lägga upp dina arbetstider. Uppdraget kommer att inledas med en introduktion så att du får goda förutsättningar. ActiWay sitter i fräscha lokaler nära Odenplan, med närhet till kollektivtrafik.

 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har mycket goda kunskaper inom analys av data och vi ser gärna att du även har ett intresse utifrån ett marknadsperspektiv. För att kunna göra så genomarbetade rapporter som möjligt har du mycket goda kunskaper i Excel. Har du dessutom erfarenhet av att använda ett statistikprogram är det ett stort plus. Då du kommer arbeta med mycket data är det viktigt att du är noggrann och strukturerad. Du kommer även få ta mycket eget ansvar och därför är det viktigt att du trivs med att arbeta självständigt, samt driva dina processer framåt.

Alla lediga jobb