TNG
Jobba med försäljning via TNG!

Jobba med försäljning via TNG!

Nu söker vi medarbetare för kundtjänst till vårt konsultnätverk inom säljande kundservice på TNG i Göteborg. Sök fördomsfritt idag

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2020-10-20
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Rebecca Hallberg
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Rebecca Hallberg

0708-919699

Nu söker vi medarbetare för kundtjänst till vårt konsultnätverk inom säljande kundservice på TNG i Göteborg. Sök fördomsfritt idag

Som konsult på TNG kan du välja en karriär inom kundtjänst och kundvård utifrån dina behov; heltid eller deltid, korta uppdrag på några veckor eller samma arbetsplats i flera år. Vi hjälper dig att hitta de uppdrag som passar dig bäst, utifrån din kompetens och intressen.

Via oss får du testa på nya arbetsuppgifter, utvecklas, lära känna olika företag och inte minst utforska olika branscher. Och alltid med en trygg anställning, ett schysst företag och kollektivavtal i ryggen.

Nyfiken att bli medarbetare inom vår konsultverksamhet? Sök idag!

VI ERBJUDER DIG

VI ERBJUDER DIG

Hos oss på TNG är du alltid en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

 • Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".
 • Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef – allt för att du ska få utvecklade uppdrag på trivsamma arbetsplatser.
 • Knipa en plats i vårt nätverk med TNG-konsulter inom kundservice. Här får du också möjlighet att utbyta erfarenheter och träffa andra konsulter på sociala aktiviteter som vi återkommande arrangerar.
DINA ARBETSUPPGIFTER

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som kundtjänstmedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av att arbeta med kundservice och enklare försäljning hos en av våra uppdragsgivare. Det kan exempelvis innebära:

 • Besvara inkommande samtal från företagets kunder där du lyssnar in frågor, önskemål och löser problem
 • Ansvar för mailinkorg, chatt och sociala medier där du guidar kunderna rätt i sina funderingar
 • Kundvård och säljadministration, såsom fakturering och uppdatering av kundinformation i kund- eller affärssystem
 • Säkerställa att kunder som är i kontakt med företaget får personliga och aktuella erbjudanden utifrån sina behov
SÅ FUNKAR DET ATT VARA KONSULT HOS TNG

SÅ FUNKAR DET ATT VARA KONSULT HOS TNG

Som medarbetare på TNG är du värdefull. Ingen anställd i mängden på ett gigantiskt bolag, utan en uppskattad person som är helt avgörande för vår framgång. Vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering och bemanning och tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din kompetens, motivation och potential som spelar roll – och inget annat!

Vi hjälper dig att hitta spännande uppdrag som stärker det bästa du har – din kompetens. Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss, men har din arbetsplats hos någon av våra kunder. Självklart är du del av gemenskapen på företaget, får en introduktion som nyanställd och har en arbetsledare som hjälper dig på plats, samt en konsultchef från TNG som stöttar på distans.

Hos oss kan arbeta med kundservice inom en mängd olika branscher; bank- och finans, tillverkande industrier, utbildningsföretag, servicesektorn och e-handel. På vissa av våra kunders arbetsplatser är ni flera konsulter från TNG, andra gånger arbetar du sida vid sida med företagets egen personal. Och det är inte ovanligt att våra konsulter blir erbjuden fast anställning på företaget efter uppdragets slut.

OM DIG

OM DIG

För att lyckas som kundtjänstmedarbetare och konsult behöver du:

 • Ha tidigare erfarenhet av någon form av kundservice eller försäljning, exempelvis från kundtjänst, reception, administration, restaurang eller butik, samt ha god datorvana.
 • Vara bekväm med att guida och ge kunder erbjudanden över telefon och mail på svenska och i viss mån på engelska.
 • Vara bra på att skapa förtroende hos den du samtal med och är mån om att ge ett gott intryck av företaget du representerar.
 • Vara beredd på att det ibland är mycket som kan hända samtidigt. Det är då viktigt att du kan bibehålla fokus, ha god förmåga att prioritera och sköta flera uppgifter parallellt.
TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett värderingsstyrt företag. Vi drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte bara tomma ord, utan ett arbete som vi gemensamt på TNG arbetat fram över tid. Hos oss är du en viktig medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Välkommen till TNG – här arbetar vi med fördomsfri rekrytering och bemanning – på riktigt!

TNG Group AB
Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-10-20
Rebecca Hallberg
Vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön när vi rekryterar fördomsfritt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Rebecca Hallberg

0708-919699

Räkna ut avståndet till jobbet

Östra Hamngatan 16