TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Jobba med krav inom finans i Stockholm

Gillar du att jobba med leasing och vill utvecklas inom finans och ekonomi? Trivs du i en bred roll med kunden i fokus?

Tycker du om att jobba med en stor variation av kundrelationer? Är du intresserad av att jobba med krav och inkasso? Just nu söker vi en kravhandläggare som vill utvecklas inom ekonomi och finans och vill ta klivet in på ett internationellt finansbolag i Stockholm! Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos vår kund blir du en del av ett öppet och välkomnande bolag som är måna om sina anställda och erbjuder goda möjligheter för kompetensutveckling. Du kommer ingå i ett prestigelöst och hjälpsamt team där du får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du lär dig mer om finansbranschen i sin helhet.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som kravhandläggare kommer du att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Kontoret är beläget centralt i Stockholm och du kommer ingår i ett tight team som tillhör en större avdelning. Uppdraget är på heltid och arbetstiden är förlagd på kontorstider. Tjänsten är tänkt att starta i slutet av februari och sträcker sig inledningsvis 6 månader, med goda möjligheter till förlängning eller överrekrytering.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som trivs med att jobba i team med varierande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har:

Om du har utbildning inom finans är det meriterande men inget krav. Har du också kunskaper om leasing som produkt är det ett plus.

Alla lediga jobb