TNG
Jobba med kundtjänst i Stockholm

Jobba med kundtjänst i Stockholm

Vill du jobba med service och hjälpa kunder? Söker du ett jobb där du får kombinera kundtjänst och administration? Se här!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2020-03-19
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Sharmin Baeg
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Sharmin Baeg

+46723709973

Vill du jobba med service och hjälpa kunder? Söker du ett jobb där du får kombinera kundtjänst och administration? Se här!

Fram mot våren har vi spännande uppdrag på gång inom kundtjänst och kundservice hos våra kunder i Stockholm och därför vill vi komma i kontakt med dig som vill jobba med denna typ av kundvård! Vi söker dig som motiveras av en arbetsdag som innehåller många samtal med andra människor och där du är en viktig tillgång. Är du intresserad? Skicka in din ansökan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som kundtjänstmedarbetare får du använda dina kunskaper inom service och administration i en arbetsmiljö som erbjuder teamkänsla och högt tempo. Vi erbjuder dig varierande uppdrag som konsult då våra kunder verkar inom en mängd olika branscher.

De flesta av våra uppdrag är initialt bemanningsuppdrag där du blir anställd av TNG och arbetar som konsult hos någon av våra kunder. Vi på TNG är måna om våra betydelsefulla medarbetare och därför tycker vi att det är viktigt att du har en trygg anställning. Som konsult omfattas du av kollektivavtal och dess delar som anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver detta erbjuder vi även förmåner som friskvårdsbidrag.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som medarbetare inom kundtjänst kommer du besvara inkommande samtal med bästa tänkbara service. Du kan även ha administrativa arbetsuppgifter. Arbetet innefattar uppgifter som:

  • Svara på kundens frågor och lösa eventuella problem
  • Guida och informera om företagets utbud och tjänster
  • Försöka överträffa kundernas förväntningar gällande service och erbjudanden
  • Se till att kundinformation är uppdaterad i företagets system
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Hur långt ett uppdrag är och exakt vad som ingår i rollen varierar efter kundens behov. Det är viktigt för oss på TNG att värna om ditt välbefinnande som konsult och du får tillgång till många goda förmåner. En del uppdrag kan dessutom leda till att du blir rekryterad av våran uppdragsgivare och blir då direkt anställd hos dem.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att lyckas som kundtjänstmedarbetare behöver du vara bekväm med att ta emot samtal och trivs med att ge service i världsklass. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet i någon form av kundservice, exempelvis från kundtjänst eller administration samt att du har god telefonvana. Då du är företagets ansikte utåt är det viktigt att du ger ett gott intryck av företaget och är mån om att skapa förtroende hos kunderna.

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett värderingsstyrt företag. Vi drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte tomma ord som en reklambyrå tagit fram, utan ett arbete som vi gemensamt på TNG arbetat fram över tid. Hos oss är du en viktig medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG – här arbetar vi med fördomsfri rekrytering och bemanning – på riktigt!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-03-19
Sharmin Baeg
Vi anonymiserar ditt namn eftersom det inte säger något om din framtida arbetsprestation.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Sharmin Baeg

+46723709973

Räkna ut avståndet till jobbet

Pyramidvägen 7, Solna