TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Jobba med kundtjänst på bank i centrala Göteborg

Vill du leverera kundservice i världsklass? Vi rekryterar nu nya medarbetare till en storbank i Göteborg!

Är du en servicestjärna som vill göra skillnad för kunden och dessutom jobba med framtidens kundtjänstrådgivning? Drömmer du om en karriär inom en etablerad storbank i Göteborg? Då kan det vara här din resa börjar!

Det här är en direktrekrytering till vår kund inom bank, och tjänsten ska tillsättas den 23 mars 2020. Vi ser fram emot din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här har du en unik möjlighet till personlig utveckling, såväl som en härlig arbetsplats med kompetenta kollegor. Du kommer till en arbetsplats präglad av en värderingsdriven kultur, med gemensamma mål att leverera kundservice i världsklass. För dig som vill utvecklas i din karriär finns många möjligheter -har du viljan och ambitionen så har företaget vägarna! 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som kundtjänstmedarbetare har du till uppgift att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten startar med 6 veckors obligatorisk utbildning, för att du ska få bästa förutsättningar att lyckas. Du har sedan en handledare till din hjälp, samt givetvis kollegor och chefer som gör allt för att stötta dig i din nya roll. Banken sitter i fina luftiga lokaler på attraktiv adress i centrala Göteborg.

Arbetstiderna kommer att variera och är förlagda till dagtid, kvällar och helger. Ramtiderna är 06:45-23:15. Du lägger ditt eget schema och bankens trafikplanering försöker att i så hög grad som möjligt tillgodose dina önskemål. 

VEM ÄR DU?

Vi vill att du kan uppvisa examensbevis från avslutad gymnasieutbildning, och troligen har du tidigare erfarenhet av servicearbete i någon form. Utöver det lägger vi störst vikt vid vad du kan och vill göra framåt! Vi tror att du har ett starkt ekonomiskt intresse, kanske är det du som sköter familjens privatekonomi? Eller alltid varit den i kompisgänget som har bäst koll på aktiemarknaden? Du är kommunikativ, pedagogisk i din framtoning och mår som bäst när kunden är riktigt nöjd!

Eftersom tjänsten startar med en obligatorisk utbildning är det viktigt att du kan starta den 23 mars.

Alla lediga jobb