TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Jobba med kundtjänst på välkänt bolag i Stockholm!

Gillar du att jobba med kundservice och administration? Vi söker dig som vill jobba i en bred roll i kundtjänst i Stockholm.

Vill du utvecklas inom kundtjänst och administration? Trivs du i en varierad roll med många kontaktytor? Då kan det vara just dig vi söker till vår kund i Stockholm! Välkommen med din ansökan.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du blir en del av ett spännande bolag där hållbarhet och innovation är i fokus och ingår i ett härligt team där arbetsklimatet genomsyras av positivitet och stöttning. Du arbetar i en självständig och problemlösande position där du får möjlighet att utvecklas i din arbetsroll.

Du kommer att arbeta ute hos vår kund som konsult via TNG under hela uppdragsperioden. För oss på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som medarbetare inom kundtjänst kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära: 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Kunden sitter i fina lokaler på Kungsholmen och du arbetar vardagar, schemalagda tider mellan 07-17 (38,5 timmar i veckan). Tjänsten är tänkt att starta omgående och sträcker sig till sista augusti 2019 med goda möjligheter till förlängning.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har minst något års erfarenhet av att arbeta i en liknande roll. Du är lösningsorienterad och trivs i en roll med varierande arbetsuppgifter där fokus är att ge den allra bästa servicen till företagets kunder och säljare. 

Alla lediga jobb