TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Jobba på Swedbank Finans med administration

Är du intresserad av administrativa arbetsuppgifter? Vill du lära dig mer inom administration? Sök tjänsten till Swedbank Finans!

Brinner du för service och vill lära dig mer om finans, leasing och administration? Det här är en möjlighet för dig att utvecklas och lära dig mer inom billeasing och finansiella lösningar hos en av Sveriges största banker!

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här kommer du att ha en viktig roll som administratör på en av Sveriges storbanker. Du verkar i ett högt tempo i en utvecklande och lärorik miljö. Swedbank Finans erbjuder dig en grundlig upplärning och uppföljning i ditt arbete. Här blir du en del av ett team på 10 personer där hjälpen alltid finns nära till hands. Swedbank Finans erbjuder leasinglösningar för företag över hela Sverige. Här har du en viktig roll i administrationen av exempelvis avtalen ska bli så bra som möjligt samtidigt som du aktivt arbetar med service i världsklass. Swedbank utgår alltid från värderingarna - enkel, öppen och omtänksam.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I din roll som administratör inom leasinglösningar på Swedbank Finans kommer du att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är ett konsultuppdrag på heltid med kontorstider måndag till fredag. Tänkt start är omgående och uppdraget förväntas pågå i 4-5 månader, med möjlighet till förlängning. Du kommer att sitta i fräscha lokaler på Swedbanks huvudkontor i Stockholm (Sundbyberg).

VEM ÄR DU?

Till den här rollen söker vi dig som:

Alla lediga jobb